baudet1

Baudet heeft gewonnen geen verliezers

Baudet heeft gewonnen geen verliezers

Baudet heeft gewonnen geen verliezers. Forum voor Democratie de partij van Baudet heeft zijn stempel gezet bij de laatste verkiezingen waar ik normaliter niet eens heen ga.

Baudet staat zijn mannetje en laat anderen wanhopig en vertwijfeld achter. Ik heb niet op hem gestemd maar op Groen Links. Een verliezend winnaar in een politiek speelveld van verdeeldheid. Jesse Klaver kan niet tevreden zijn, tenminste dat denk ik. Bordelen daar moeten we heen

Baudet heeft gewonnen geen verliezers. Ik zie een koorbal, tenminste dat dacht ik. Het is geen koorbal maar ook al willen we dat niet toegeven, een redelijk intelligente man die handig omgaat met kritieken. Wellicht dat ik een ander soort van gevoeligheid heb, maar de speech van hem vond ik slaapverwekkend, maar de speeches van Jesse zijn echt niet veel beter.

Te veel charisma te weinig echtheid?

Wat maakt het dat Baudet zo populair is, ook bij mensen die normaliter niks van dit soort figuren moeten hebben.

Als sla je me lek, ik zou het niet weten. Ik kies voor Groen Links omdat groen te maken heeft met alles wat we aan het kapot maken zijn en ik er vanuit ga dat mijn linkse rakkers de boel weer willen herstellen. Baudet loopt net even rechtsom en ontkent elke afbraak van ons natuurlijke bestaan. Baudet heeft gewonnen.

Knap is de mimiek die Baudet laat zien. Naief en met trouwe ogen beantwoord hij elk antwoord. ” Ik geloof dat u mij verkeerd heeft begrepen”, Hij zoekt niet de aanval maar probeert “uit te leggen”. Ik geef geen waarde oordeel over de uitleg die hij geeft want daar heb ik maar weinig verstand van. Ik merk alleen dat hij me vaak op het verkeerde been zet. Het ene been valt in slaap met als gevolg dat het andere been de rommel weer moet opvangen.

Baudet slaat een weg in die hij lijkt te kennen. Ik ken die weg niet.

Maar, ik ben gerustgesteld wetend dat hij een kroketje gaat eten met Freek bij de Febo.

Previous Post
zwareberoep
algemeen Economie featured Guus spuugt

Zware beroepen eerder met pensioen

Next Post
gelehesjes
algemeen featured foute nederlanders Guus spuugt Politiek

Gele hesjes zaaien en oogsten