Femke moet boeten

Duizend eerste stenen gegooid naar Halsema

Duizend eerste stenen gegooid naar Halsema

Duizend eerste stenen gegooid.

Wie vrij van zonde is gooie de eerste steen. Zal vast copyright op staan, maar er zit wel een kern van waarheid in. De ietwat balorige en allergie burgermoeder van Amsterdam zit in een hoek waar je liever niet in zit. Haar zoon heeft een vergrijp gepleegd. Angstvallig wordt geprobeerd de media er buiten te houden, maar dat is schier onmogelijk met de Telegraaf als buurman. De zoon van Halsema heeft een verlaten woonboot “beroofd” en had ook nog een “nep” wapen bij zich. Nadat de politie was aangekomen rende de jeugdige crimineel hard weg. Het wapen gooide hij natuurlijk stiekem weg.

Nou Femke, daar ben je mooi klaar mee. Als ik de commentaren mag geloven op Facebook ben je een ontaarde moeder en dat in alle mogelijk varianten.

” alles wordt in de doofpot gegooid”

” Ze ken haar eigen kind niet eens opvoeden, wat loopt ze dan te zeuren over buitenlanders”

” ze moeten een Boerka over haar kop trekken”

” Ze is ongeschikt als moeder”

” Mijn kinderen doen dit soort dingen nooit Femke!”

” Als burgemeester ontsnap je aan vervolging”

Laat ik me haasten om te vertellen dat er daarnaast ook veel gal werd uitgesproken over de Telegraaf die meteen werden afgebrand als Moslim likkers en voorstanders van boottaxi’s voor zogenaamde vluchtelingen.

Zelfs werd er gerefereerd naar vluchtelingen die zo welvarend waren dat ze  hun iPhone X gebruikten als peddels.

“Mag ik ook een steen gooien?”, vraag ik de menigte.

“Natuurlijk knul ga je gang”, schreeuwen verhitte mensen met in hun gesteriliseerde handen een Amsterdamse klinker.

De verleiding is groot want ik heb nog nooit iets naar een burgemeester gegooid.

Ik zie mezelf als 14 jarige samen met mijn neef door Amsterdam slenteren op zoek naar brommers die niet op slot stonden. Ik zie me nog schieten met een hogedruk pistool op mijn beste vriend zijn pukkelige achterwerk. Ik zie ook hoe ik tot mijn ontzetting met dat zelfde onding een spreeuw uit de lucht schoot, die schreeuwend in het Naardense grachtje belandde. Ik zie nog de zoon van een rijke ondernemer uit Huizen twee meter de lucht inspringen tijdens de les biologie omdat hij van nog geen meter werd geschoten door zijn Indische achterbuurman. Duizend eerste stenen gegooid naar Halsema.

Niets van dat alles is in welke suffige krant dan ook gekomen. Mijn moeder, God hebbe haar ziel en lichaam, wist van niks. Mijn moeder wist altijd aan anderen te vertellen hoe goed het met haar zoon ging. Alles onder controle. Ze moest eens weten, toen ik al blowend met een Zwitserse en mijn neef in Amsterdam een huis kraakte

Als u ook een dergelijke moeder dan wel vader bent die beweert dat zijn of haar zoon of dochter dan wel gender neutraal nooit iets uithaalt.

Wordt wakker sukkel

U moest eens weten wat u niet weet. Laten we niet onze frustraties en verdeeldheid lukraak projecteren op “beroemdheden” die ook gewoon ouders zijn.

Kijk, Halsema, je moet gewoon wat beter opletten, maar dat hoeven wij niet te weten.

Ik hou mijn eigen straatje welk schoon en ik gooi liever met watjes naar mijn watjes van zonen.

Wat er met haar zoonlief gebeurd is iets wat mij in ieder geval geen donder aangaat.

De steen jeukt in mijn hand, ik kijk naar Femke. Nah, niet de moeite waard, ik kijk maar eerst naar mijn eigen kinderen.

Duizend eerste stenen gegooid naar Halsema.

Previous Post
Bruggen slaan boerka slaan
algemeen featured foute nederlanders Guus spuugt Politiek

Driewerf hoera voor de Boerka hoera hoera hoera

Next Post
Boerka hoera
algemeen featured foute nederlanders Guus spuugt Moslim Politiek

Hoera een Boerka lang zal die leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.