Fuck_birds.JPG

Fuck Birds

Fucking Birds

Anouk deed het goed en kan tevreden terugkijken.
Negende stek dat is toch uitermate  goed en duizend maal beter dan Klukkluk van vorig jaar.
Nummer 1 uit Denemarken was de gedoodverfde favoriet. Lag wel een beetje voor de hand met een bijna kopie van het fluitje van de Titanic en de af en toe Shakira sound. Geen gemopper want het was toch prima en onze Anouk bleef volledig ongestoord in haar rol en statische houding. Een volle lach en een zeer verdiende negende plek.
Linkelinks ook Anouk
  H

Nog moeilijker wordt het om te bedenken wie ons volgend jaar moet vertegenwoordigen. Herman Brood is dood en Rob de Nijs …. Nee, te oud.
De laatste cipier dan? Nee, zingt te vals. Laten we gewoon vragen of Anouk nog een keer wil meedoen. Iets meer contact met het publiek, een iets makkelijker liedje. Ik vermoed dat Anouk niet iets over de smurfen gaat zingen. Laten we in ieder geval iets met een herkenbaar fluitje doen. Simon en Garfunkel hadden toch ook iets met een fluitje? Sound Hound werkt niet, jammer.

Lees ook:

paniekbultje op zak

 mijn aambei lijkt wel een aardbei

Ga naar voorpagina

Tags: , , , , , ,
Previous Post
er is er maar eentje van
featured Humor Politiek Wilders

Wilders krijgt taakstraf

Next Post
Linkelinks biecht
De Biechtstoel Economie featured

Paus is uitgeMerkeld

Comments

  • Judy Vermeule
  • mei 20, 2013
  Beantwoorden

  Mee eens: volgend jaar sturen we Anouk nog een keer: net zo lang totdat we met z’n allen begrijpen dat het gaat om “de song”!
  Waar haal jij je tekenkunst vandaan, Rets?
  Verder heb ik genoten van een aantal van je artikelen, nog niet alle, maar als het weer zo a-lente blijft gaat het me vast lukken!
  Judy.

  • retsiem
  • mei 20, 2013
  Beantwoorden

  Tekenkunst? Nee, …. alles is digitaal met mijn middelvinger getekend. Misschien over een tijdje probeer ik het eens met mijn tenen.. Een penseel hou ik nooit vast. Bedankt voor je compliment en dat je maar vaak langs komt. Niet alles is door mij geschreven, sommige artikelen verwijzen gewoon naar het origineel. Oh ja, hier schijnt de zon.
  Ik heb wel ff mijn naam veranderd in je reactie anders herkend iemand me nog, of word ik ontdekt. Ik heb geen behoefte aan rijkdom, dom ….. Alla.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.