Geertsschreeuw

Geert Wilders wat moeten we met hem

Geert Wilders wat moeten we met hem

Geert Wilders wat moeten we met hem. De heer Wilders heeft allerlei discriminerende ideeën over o.a. Moslims en Marokkanen. Woorden als een ‘kopvoddentax‘ bekken voor de eigen aanhang natuurlijk lekker. Een Polenmeldpunt hebben we al gehad. Moskeeën zouden moeten worden verbannen, de Koran verboden en ga zo maar door. 

Ook het kinderpardon kon niet op ferme ondersteuning van de heer Wilders rekenen. Met het kinderpardon beloonde de coalitie illegalen en moedigde kansloze asielzoekers aan om ook naar Nederland te komen, aldus de heer Wilders. Op de hem gebruikelijke wijze zette hij in januari dit jaar zijn ideeën (argumenten zijn namelijk onderbouwd) kracht bij met de nodige scheldwoorden richting de regeringsbeslissers, o.a. slappelingen en lafaards.

Op gelijke wijze noemt hij het Openbaar Ministerie (OM) ‘totaal verziekt’ en ‘de rechterlijke macht is gestoord’. 

Dat de heer Wilders moet worden beveiligd is uitermate ernstig, maar met het – op zijn zachtst gezegd – beledigen van al die mensen die hij niet mee krijgt in zijn queeste maak je je niet erg geliefd buiten je eigen aanhang. En dan hebben we het ook over de doodsbedreigingen van de Taliban en Al Qaida. 

Er zijn meerdere schattingen van 2 miljoen per jaar aan beveiligingskosten en dat al zo’n 15 jaar. Nu worden ook andere politici bedreigd en krijgen beveiligingen, maar die gooien geen olie op het dreigvuur met omstreden uitspraken. Inmiddels lijkt dit soort bedreigingen een nieuwe loot aan de Nederlandse identiteitsboom.

Opvallend is zijn omarming van de Joods-Christelijke cultuur tegenover het bestrijden van de Islam. Staat er een moskee in de achtertuin van de heer Wilders? Oja, de vrouwen dragen een hoofddoek, net als vrouwen dat 50 jaar geleden in de Rooms-Katholieke kerk ook moesten. En heeft u van de heer Wilders ooit een veroordeling gehoord van het misbruik in de Katholieke kerk, kloosters en internaten? Niet dat hij het er mee eens zal zijn, maar geen protesten en scheldpartijen van de heer Wilders tegen dit geloof. Geert Wilders wat moeten we met hem.

Zijn pathologische afhankelijkheid van aandacht heeft er voor gezorgd dat hij zijn procesgang telkens meer heeft opgerekt, tot een duur waar een asielzoeker of vluchteling zijn vingers smakkend bij zou aflikken. Maar dat vindt deze politicus natuurlijk niet kunnen. 

Hij deed zijn omstreden uitspraken in maart 2014 en we zitten inmiddels half 2019 en het proces is nog niet eens op stoom. Uiteraard staat het hem vrij alle rechtsmiddelen in te zetten die hij ter beschikking heeft, maar waarom mag een vluchteling of asielzoeker dat niet? Veel vluchtelingen zijn hier vanwege doodsbedreigingen, net als de heer Wilders. Waar zit het onderscheid? Ah, hun afkomst, religie, hun gebedshuis, hun bijbel, hun hoofddoek, etc. Maar discriminatie? Nee, vrije meningsuiting! Een ongefundeerde vrije mening dan wel te verstaan.

Door de komst van Forum voor Democratie lijkt de ster van de heer Wilders minder sterk te schijnen en wordt zijn houdbaarheidsdatum al ter sprake gebracht. Het is wel duidelijk dat zijn ideeën niet voorbij zijn. Veel politici zijn een groot stuk meegegaan in de ideeën van de heer Wilders waardoor mensen zich met een beroep op de Nederlandse identiteit en de vrije meningsuiting onacceptabele, aan die ideeën gerelateerde, verbale en fysieke gewelduitingen schuldig maken. Het is zeker niet mijn identiteit! Geert Wilders wat moeten we met hem.

En wat we met de heer Wilders aanmoeten? Wachten tot zijn houdbaarheidsdatum voorbij is. Iets anders kunnen we niet doen.

En wat zal de heer Wilders doen? Hij blijft met doorprocederen hopen op een ‘minder’-pardon’ of blijft het een ‘hinder-pardon’? Geert Wilders wat moeten we met hem.

Tags: , ,
Previous Post
hoera een boerka
algemeen featured Guus spuugt Moslim Politiek

Hoera een Boerka in de gloria

Next Post
minderminder
algemeen featured foute nederlanders Guus spuugt Politiek

Wat moeten we met Geert Wilders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.