zwembad

Getver al weer Marokkanen opzouten en wegwezen

Getver al weer Marokkanen

Getver al weer Marokkanen. Hoe is het mogelijk, zelfs in het zwembad van Koewacht zijn de mirakelse Marokkaanse pubers weer flink bezig. Intimidatie, geweld, aanranding en vechtpartijen is wat deze Belgische Marokkanen doen. Gek, het is een zwembad. De maat is nu vol en voortaan mogen er alleen mensen in die een lidmaatschapskaart hebben. Deze jongeren uit Belgie kunnen we gelukkig wel gewoon wegsturen. Helaas niks is minder waar, ze blijven gewoon komen en weigeren om weer weg te gaan uit het zwembad, ondanks aandringen van de de badwachten.

Eigenlijk kan het me niet schelen dat het Marokkanen zijn, het zwembad is verantwoordelijk voor de veiligheid en heeft daar in dus duidelijk verzaakt. Al deze misstanden zijn al twee jaar bezig. u leest het goed al twee jaar. Ik vraag me dan toch enigszins verbaasd af of de zwembadleiding een soort van chloorvergiftiging heeft opgelopen.

Hoe gestoord moet je zijn om dit twee jaar lang te ondergaan?

Er ligt dus wat mij betreft ook een “dingetje” bij het zwembad zelf maar zeker ook bij de bezoekers.

Het is een scenario voor een slechte Belgische grap om naar Nederland af te reizen om daar in een zwembad je lusten te botvieren. Waarom niet in België zelf?

Ik kan me niet herinneren dat daar de meiden gescheiden zwemmen van de mannen. Getver al weer Marokkanen.

Elk vooroordeel jegens Marokkanen lijken weer bevestigd te worden en dat doet heel veel pijn. Het zijn gewoon enorme sukkels en dienen goed en hard aangepakt te worden. Al bij de “voordeur” dien je dit aan te pakken. Iedereen moet zich kunnen identificeren dus neem de pasjes in bewaring tot ze de tent weer ordentelijk verlaten.

U zult het misschien niet geloven maar achter elk vervelend pubertje, of erger,  zit een ouder. Deze ouder is verantwoordelijk voor het gedrag van zijn of haar zoon. Beide dienen aangesproken te worden. Door van alles te projecteren op afkomst, huidskleur of uw eigen angst komen we niet van dit vervelende, niet toelaatbaar, gedrag af.

Iedereen in Nederland dient zich te gedragen conform de wetten/regels die wij met elkaar hebben opgesteld. Wanneer we niet in staat zijn die te handhaven lopen we achter de feiten aan en blijven schreeuwen dat het kut Marokkanen zijn. Getver al weer Marokkanen.

Van de “aai-over-de-bol”-aanpak lijken we nu beland te zijn in een periode van mopperen en schelden met een scheutje “wegkijken” en als toetje een “syndroom van bevestiging”.

Laten we beginnen om alle “buitenlanders” er uit te trappen, vervolgens de homo’s, zigeuners, TBS-ers, verslaafden en pedo’s. Als laatste alle mensen die te lang links rijden, bumperklevers, vinger opstekers, vrouwen mishandelaars, nep doktoren, alcoholisten, gokverslaafden …….

Mijn hemel alleen ik blijf over.

 

Tags: , ,
Previous Post
ontgroening
algemeen featured foute nederlanders Gezondheid Guus spuugt

Veni Vidi Vuci Groningse ontgroening

Next Post
himalaya
algemeen Economie featured Gezondheid Natuur Politiek

Himalaya ijs smelt wel erg hard