bandidos finitos

Heb je Bandidos gezien

Heb je Bandidos gezien

Verbieden moeten ze deze motorclub. Gisteren is bekend geworden dat er geen plek meer is voor deze macho-club. Heb je Bandidos gezien?

Het zal me werkelijk een biet zijn. Een crimineel is een crimineel of die nou op een motor rijdt of niet. Als je de criminelen oppakt zal vanzelf de motorclub verdwijnen dan wel een gezapige bejaardenclub worden.

Ergens ben ik blij dat die criminelen zich verenigd hebben. We weten ze dan makkelijk in de gaten te houden. makkelijk herkenbaar met hun patserige motoren en puber outfit.

Eigenlijk zou je elke vorm van vereniging of club moeten verbieden. Mensen blijken zich anders te gaan gedragen in een club dan dat ze eigenlijk normaal doen.

Trek wat jongens een voetbal outfit aan en ze schoppen, schelden en schoffelen er op los. De vereniging van toeschouwers langs de lijn, schreeuwen moord en brand om hun puisterige 11 jarige te laten acteren als ware het Rambo. Nog erger zijn de verwensingen van de coaches naar het arbitrale trio die ook maar vrijwillig een fluit dan wel een vlag ter hand hebben genomen.

Je dwaalt af

Wat is er niet mooier dan afdwalen. Ik ben geen literair wonder en zal dat ook nooit worden. Bandidos de diaree op twee wielen mag wat mij betreft hun zielige activiteiten per direct staken. Ik vraag me alleen af of een verbod niet leidt tot de oprichting van een nieuwe groep. Dezelfde motormuizen met een ander logo en een te strak T-shirt op hun vette bierbuiken.

Tja, nu ga ik echt te ver en stimuleer ik elk vooroordeel die over motormuizen gaat. In dit geval motor-ratten.

Geloof me één van mijn beste vrienden heeft zelfs een motor. Een gelegenheidsrijder die de winter haat en dan ook overslaat. Een motor die

niet onder doet voor een Tesla. je zou hem met losse handen kunnen berijden. Vol met digitale snufjes en als klap op de vuurpijl een knop die een digitale stem activeert die met luide stem roept. “Het is moeilijk eenvoudig te blijven wanneer je zo goed bent als ik”. Die had hij gehad op vaderdag, komisch hè?

 

bandidos finitos
bandidos finitos
Tags: , , ,
Previous Post
Iphone fobia
featured Iphone

Iphobe op marktplaats

Next Post
slechter aan toe
featured Rets kletst

25 jaar geleden was ik er slechter aan toe