Google+

Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel [Videodagboek]

De spannendste show van Nederland komt terug naar het theater! En hoe?! Ditmaal worden je mooiste dromen waargemaakt, want voor de eerste keer in de geschiedenis zullen de Vijf van het Magische Zwaard en de Club van de Oude Wilg samen op het podium staan! Zonder het van elkaar te weten worden de huidige èn voormalige bewoners bij elkaar geroepen in het bekendste huis van de lage landen: het Huis Anubis. Sterre, Marcel, Raphael en Pim maar ook Amber, Appie en Fabian krijgen de opdracht een ultiem mysterie te ontrafelen. Alleen wanneer ze samenwerken kunnen ze de opdracht tot een goed einde brengen! Maar daar hebben ze ook jullie hulp bij nodig! Lukt het hen om deze moeilijke opdracht te volbrengen? Iedereen zal op zijn manier een steentje bijdragen. Wil je meelachen met de moppen van Marcel of de gekke uitspattingen van Amber en Appie? Op onderzoek met Sterre en Pim? Of liever wegdromen bij Fabian en Raphael? Grijp dan nu je kans en kom kijken naar de nieuwste theatershow van het Huis Anubis. Een belevenis vol mysterie, avontuur, humor en natuurlijk de swingende Anubis hits. Een voorstelling die je als Anubis fan zeker niet mag missen: de Vijf van het Magische Zwaard en de Club de Oude Wilg wachten op jou… In de volgende pleken komt de theater show, NEDERLAND: Almere – Alphen aan den Rijn – Amstelveen – Amsterdam -Apeldoorn – Den Bosch – Den Haag – Eindhoven – Enschede – Gouda- Groningen – Haarlem – Heerlen – Hoogeveen – Ijmuiden – Nijmegen- Oss – Roermond – Schiedam
Video Rating: 4 / 5

18:07:35 PRIO 1 HET GEHEIM VAN WIERINGEN RIJKSSTRAATWEG 15 HIPPOLYTUSHOEF BRANDGERUCHT WRG846 18:10:49 PRIO 1 HET GEHEIM VAN WIERINGEN RIJKSSTRAATWEG 15 HIPPOLYTUSHOEF BINNENBRAND HORECA NHN522 WRG845 DHD650 Betrof een bouwlamp die omgevallen was door de harde wind waardoor de dak bedekking begon te smeulen.
Video Rating: 5 / 5
12 Responses to “Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel [Videodagboek]”

 1. tinethebest1 schreef:

  leuk?

 2. Roosine schreef:

  @FeSeLiLa? Van Studio100tv

 3. FeSeLiLa schreef:

  @Roosine? Hoe kom jij er dan aan?

 4. Roosine schreef:

  @FeSeLiLa Een gokje, waarschijnlijk van mij, want ik was de eerste persoon die het op Youtube zette en het naar de? cast tweette.

 5. XxHeathertjeexX schreef:

  hahahaha! En wip en wip! xD
  Lucien is? echt geweldig<3

 6. FeSeLiLa schreef:

  Hoe kom je? hier aan?

 7. irislovesanubis1 schreef:

  Hahaha,? geweldig dit! X

 8. brandweerwieringen schreef:

  @Duckair Klopt, hij moest de OVD schaduwen.?

 9. GeheimvanWieringen schreef:

  Iedereen bedankt voor de snelle reactie.?
  gelukkig viel alles mee. en konden wij gewoon doordraaien.
  de gasten hebben er weinig last van gehad en hebben alsnog een topavond gehad.
  nogmaals dank,
  namens het hele team van “Het Geheim van Wieringen”.
  ps:ook voor brandweer Hippo!!

 10. Duckair schreef:

  Mooi!

  Is ‘Jan-Dirk’, de wagen die jullie inhaald, een Volkswagen Golf NHN501/NHN516?
  Bij voorbaad veel dank.?

 11. 112MWB schreef:

  mooie inzet! jammer? dat het zo donker was 🙁

 12. 112hoofddorp schreef:

  prachtig mannen?

Leave a Reply