Visanus.JPG

inktvisring is vaak een sterretje van varken, broodje aap

Inktvisring blijkt sterretje van varken

Het moet niet veel gekker worden. Plofkippen die verkocht worden als water. Inktvisringen die de anus van een varken blijken te zijn. Het was al niet mijn favoriete gerecht, maar nu zeker niet meer. De stukken die ik wel eens gegeten heb leken wel van elastiek en werden bijna staaldraad toen ze afgekoeld waren. Ik hoop maar dat het een broodje aap verhaal is zoals de shoarma man die sperma door zijn knoflooksaus had gemengd.
Wat is het verschil tussen een anus van een varken en een ringetje van een inktvis? Ik zou het niet weten behalve dan dat ik vermoed dat er bij de ene sprake is van onderbelichting en bij de ander van een overbelichting. Het diafragma van de anus van een varken is wezenlijk anders dan de spier van het ringetje van een inktvis. Ik maak me grote zorgen voor de maaltijd die ik vanavond ga eten. Het worden blinde vinken. Je kan er hoogstens naar gissen wat de werkelijke herkomst zal zijn. Op zich geeft de naam blinde vink al niet echt een hoog gespannen verwachting en het zal achteraf wellicht blijken dat ik de enige blinde ben.
Terug naar de inktvisringen. Toen ik nog geld had om naar Kreta te gaan zag ik van die zzp-ers die inktvissen opdoken.
De beestjes werden vervolgens volgens traditie levend mals geslagen op de rotsen. Kijk dat zie ik nou niet met een anusje van een varken gebeuren. Dat is maar een onderdeeltje van het groter geheel en ik neem aan dat de anus pas na het slachten wordt verwijderd. Een varken met een stoma kost ook klauwen met geld.
De blinde vink zal ik vanavond eens goed ontleden en vooral niet als een blinde kip behandelen.
Tags: , ,
Previous Post
Wat_zegt_u.JPG
algemeen featured Zorg

huisarts blijkt uitstervend ras

Next Post
Lucille_naakt.JPG
algemeen featured foute nederlanders

Lucille gaat naakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.