Iphones malaise

Kijk dat heb ik nou weer

Kijk dat heb ik nou weer

Kijk dat heb ik nou weer. Heb ik me net helemaal geschoold in het opkopen van iPhones stort de markt voor tweedehands iPhones als een plumpudding in elkaar.

Ik had het net in mijn vingers. Iphones schroefde ik open als ware het een sardineblikje. Een scherm werd met een balletbeweging weer aangesloten op een moederbord.

Ik wist een accu te vernieuwen zonder dat er een giftige rookwolk dwarrelde door mijn huiskamer.

Slechts één domme uitzending over refurbished iPhones deed het publiek zo schrikken dat mijn advertenties nu nutteloos dwalen op het alom geprezen Marktplaats.

Het is de schuld van het kapitaal en van de televisie. Het is de schuld van de sjoemelaars die de hele dag niets anders doen dan de kluit belazeren. Refurbished is wat mij betreft een goede vertaling van het nederlandse woord nepperij.

Voor 300 euro kocht je een refurbished telefoon met 6 maanden garantie. In de meeste gevallen gaat het hierbij om toestellen die werden ingeruild of te koop werden aangeboden op Marktplaats.

Veel werd er niet aan gesleuteld, een beetje spuug op het scherm en poetsen maar.

Als de Robin Hood van de Apple schroefde ik de iPhones open, blies ze helemaal schoon. Inspecteerde alle functies en vernieuwde standaard de accu. De vraagprijs van mij lag ver beneden de refurbished toestellen.

Ja maar die gaven wel 6 maanden garantie. Garantie op wat? Mij is dat nooit duidelijk geworden. Bij mij kon je gewoon het toestel een dag uitproberen…. Niet goed, hoppa je geld terug. Ik wil geen klagende klanten maar vrolijke gezichten.

Ik moet maar weer op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik kijk elke dag nog heel verdrietig naar mijn zes iPhones die in keurige staat verkeren. Ik lees nog steeds ongemakkelijk de verkooppraatjes van de handelaren op Marktplaats die hun koopwaar aanprijzen.

Wellicht dat er nog betere tijden komen, vooralsnog kunt u gewoon wat iPhones van mij bewonderen op koopjekopen mijn eigen Marktplaats. Alle sjoemelaars krijgen daar geen plek. Kijk dat heb ik nou weer.

Iphones malaise
Iphones malaise
Tags: , , ,
Previous Post
Brit redt Rets
algemeen Brit vertelt featured

Brit redt Rets van linkelinks

Next Post
5 minuten registratie
algemeen featured Politiek

Heb je even voor mij