Google+

Massaal naar Purmerend

Massaal naar Purmerend

Oranje boven, Purmerend scoort één nul.

De bevolking spreekt met tattoo op hoofd en schreeuwende lilliputters. Maar, ze hebben gelijk. Het verzet tegen asielzoekers neemt toe door alle lagen van de bevolking.

Na stemming in Purmerend bleek er geen meerderheid voor een AZC in Purmerend. Nederlanders hebben eventueel een oord waar ze naar toe kunnen vluchten.

Is uw gemeente AZC vrij, neemt uw gemeente tijdelijk asielzoekers op? Ik wacht nog op de eerste klachten wat betreft de waardedaling van onze huizen. De economie klapt in elkaar.

Vlucht naar Purmerend! Andere gemeentes houden de adem in of de gifbeker aan hun voorbij zal gaan. Als een duveltje uit een doosje beweert Samson bij hoog en laag dat Purmerend niet gedwongen zal worden net als Oranje.

Nou beste gemeentes, grijp je kans en zorg dat je volk in opstand komt.

De zoveelste bezwaren vliegen al over de toonbank. Een Joodse Nederlander heeft liever geen 400 vluchtelingen om de hoek omdat zijn kinderen nu al gepest worden als ze met een keppeltje naar school gaan. Hij is verontrust, volgens hem worden kinderen van de vluchtelingen al vanaf hun geboorte opgevoed met de idee dat Joden niet deugen. Nu al worden zijn kinderen gepest door Islamistische jongeren. Ik zou zeggen, vertel me wat nieuws. Mijn kind wordt gepest omdat hij meerijd in een busje, speciaal vervoer, het zogenaamde likbusje. Weer een ander kind wordt in elkaar geramd t.b.v. een puistenpremiere op Youtube. Kinderen plegen zelfmoord omdat ze ook door blanke kinderen getreiterd worden.

Met alle respect voor de problemen die we hebben, flikker de schuld niet altijd op een ander. Het liefst geef ik de politiek de schuld, de burgemeesters, de politie, de socialisten, Rusland, Hells Angels, Ijsland, Turkije, Tjechie en vooral Purmerend want aan alles komt een end.
Ja, zelfs aan de vluchtelingenstroom en kunnen we later met trots in de geschiedenisboeken lezen dat zelfs Purmerend wel enige vluchtelingen heeft opgevangen.

Voor de zoveelste keer hoor ik weer dezelfde motivatie waarom we ze niet moeten opnemen.

Waarom bent u hier vanavond vraagt de Journalist?

Nou omdat ik tegen de AZCees ben…..

En het is hier een asociaal beleid hier in Purmerend ……

21 jaar wachttijd voor de Purmerenteners en degene die hier niet thuis horen krijgen voorrang op ons….

Dat kan gewoon totaal niet ………

Dit is de kern voor veel mensen, maar bestaat al veel langer zonder enig initiatief . Lange wachttijden voor een huis is niet van dit jaar en schijnbaar werd het altijd al gepikt.

De vluchtelingen komen wat dat betreft op het goede moment, het laat de wonden zien van een verdeeld land en het grote leed dat wordt geleden door de zwakkeren in onze samenleving. Het projecteren van frustraties op vreemdelingen die te dicht bijkomen is eigenlijk een voor de hand liggend effect en niet zomaar te keren.

Je moet ze beschermen, opvangen maar geen voorkeursbehandeling! Als je zelf je winkel niet helemaal op orde hebt dan kun je maar beter iemand anders met pech niet helpen. Voor veel mensen lijkt het zogenaamde helpen op extra belonen.

Als land moet je erkennen dat je nog niet op orde bent en zul je met de billen bloot moeten. Geloof me dat gaat ook zonder vluchtelingen enorm veel geld kosten en dat zal elke burger raken en dat willen we nou ook weer niet.

Alleen de PVDA heeft niet meegedaan en stemde voor een AZC, kijk die hebben pas ballen, maar kunnen het wel schudden bij de volgende verkiezingen.

De burgemeester vermoedt dat de grote media-aandacht mede bepalend is geweest voor de uitslag in Purmerend. Neemt niet weg dat we wel enige opluchting bij deze burgemeester kunnen bespeuren? Vind je dat gek? Nee, met een zwalkende langzame politiek zonder daadkracht op welk gebied dan ook kun je beter tegen zijn.

Naast de politiek is Linkelinks bereid oom ook een deel van de schuld te dragen niet in financiële zin maar in morele zin. Wij hebben ook gefaald. Zo, dat is er uit.

De tijd dat we met chocola, dekens , schoeisel en geld berooide mensen tegemoet kwamen is niet meer en we hebben allang geen last meer van het Miesbouwmansyndroom. Deze mensen vinden we niet zielig genoeg en wat ons betreft zijn ze over onze comfortzone heengestapt met Iphone en schone sokken.

Reken maar dat ze de laatste Apple update niet hebben kunnen uitvoeren.

Wat de boer niet kent….

Vind je ook niet in Purmerend ……..

Ik zou zeggen stuur er maar 3000 naar Vleuterweide mijn wijk, wifi is klote maar we hebben nog plek genoeg.

Voor je het weet zit ik ook in Purmerend.
2 Responses to “Massaal naar Purmerend”

  1. Guus Peeters schreef:

    In het nieuwe Purmersteinse Groene Boekje zijn een aantal woorden geschrapt: verdraagzaamheid, menslievendheid,en natuurlijk Asielzoekerscentrum en vluchteling (want die bestaan niet). Als je maar vaak genoeg zegt dat een groep niet deugt, dan is het ook zo, dat noemen we negatieve beeldvorming waar de PVV het handelsmerk van heeft.

  2. retsiem schreef:

    Er staat gelukkig ook een goede voorspelling in over de PvdA. MiesBouwmansyndroom neem ik meteen terug.