Google+

Motorbendes zijn gewaarschuwd


Motorbendes zijn gewaarschuwd

Nou, als ik hun was zou ik maar goed oppassen. Ivo is boos. Opstelten trekt van leer om deze “zware problematiek”  flink aan te pakken.

Berg je maar, want als Ivo boos is dan krijgen de problemen ineens een andere lading.

Ernstige feiten zijn de delicten die verschillende bendes de afgelopen tijd hebben gepleegd.

Een handgranaatje gooien is een ernstig feit. Ja, mevrouw de voorzitter, je kan wel spreken van een drama puuuur sang.

Samen met mijn kompaan Teev zal ik geen oog meer dicht doen voordat wij goede Nederlanders verlost zijn van deze homoos die geen homoos zijn. Ik benadruk, mevrouw de voorzitter, dat deze eclitante tweetakt bendes toe zijn aan een zogenaamde grote beurt, en wel hierom. U en ik weten dat de wegen zijn voor mensen die weten wat het is om een goede weggebruikker te zijn. Mevrouw van Toorenburg, geef me alstublieft nog één minuutje van uw godelijke tijd, voordat u met uw klassieke blonde lokken mijn pleidooi weer om zeep zal helpen.

Ja dank je de koekoek. Je zou maar naast een Satu wonen of een Hellse Engel.

We willen geen zedendelinquent in onze buurt, liefst ook geen Marokkaan, Roemeen of de moordenaar van een bekende politicus en nu dus aangevuld met tot op het bot gewapende motormuizen.

In Duitsland hebben ze die motorclubs al verboden. En ja hoor hoppa dan verplaatsen ze zich gewoon een stukkie over de grens.

Wij gaan lekker tanken in Duitsland en zij gaan hier lekker verder met hun criminele stoere spelletjes.

Luister goed! Het gaat maar om een heel klein percentage van motorrijders. Ik zeg dat maar voordat de pleuris uitbreekt.

Clubs kunnen we niet verbieden volgens Ivo ik zou zeggen Ivo.

if you can’t beat them join them

 2 Responses to “Motorbendes zijn gewaarschuwd”

 1. djeen schreef:

  Ivo do it UNDERCOVER !

 2. Judy schreef:

  Helemaal eens met retsiem: de motorbendes bestaan maar uit een klein deel van de echte motorliefhebbers.
  Deze laatst genoemde personen genieten oprecht van hun voertuig, zowel van het berijden als van het onderhoud ervan.
  Eigenaars van een “Harley” kunnen met heel veel liefde hun bezit verzorgen totdat zij zichzelf trots weerspiegeld zien in al het blinkend materiaal.
  Motorrijders die tot een bepaalde groep/vereniging horen, genieten vaak van prachtige toertochten; sommige groepen laten mindervaliden jaarlijks een dagje meegenieten op hun stalen ros.
  “Je kunt pas een oordeel vellen over een motorrijder als je de vent in het pak kent”, hoorde ik een van de vele motorrijders zeggen. Een wijs man, naar mijn mening.

Leave a Reply