loonstrook

Ook zo blij met uw loonstrookje

Ook zo blij met uw loonstrookje

Ook zo blij met uw loonstrookje. Natuurlijk zat heel werkend Nederland te smachten naar zijn loonstrookje. Na jaren van het aantrekken van de broekriem zou nu eindelijk het gouden paard zijn manen schudden. Hoe bitter is de werkelijkheid. Mijn vrouw bleek ontroostbaar en niet omdat ze er zoveel bij kreeg.

Ik moet wel eerlijk zijn, ze heeft er wat bijgekregen en dat wil ik niet bepaald gebakken lucht noemen.

Haar loonstrookje vermeldde het opgehoogde salaris met wel 35 euro.

Zet de champagne maar koud …..

Zet de champagne maar koud liet ik haar via de mail cynisch weten.

Nederlanders krijgen op hun loonstrook wat ze verdienen, helaas leveren ze dat weer net zo hard weer in.

Maak van dit artikel een klaagmuur en Trump is gered. Mijn loonstrookje is volkomen nutteloos. Zo goed als gepensioneerd besef je dat je als oudere niet echt hoeft te rekenen op een waardevast pensioen. Mijn loonstrook is dus alleen maar interessant voor de begrafenis ondernemer.

Maar goed, jippie 35 euro meer. Eigenlijk ben je die al kwijt aan de verhoging van je ziektekosten, BTW, energie en mijn dertienjarige puber.

De meer inkomsten is net zo hopeloos als het maandelijks kopen van een staatslot.

Ik weet niet waarom, maar plotseling verschijnt het arme ezeltje met klompvoeten op mijn netvlies. Na jarenlang te zijn getreiterd en uitgebuit mag hij eindelijk rusten.

Met uw donatie

Met uw donatie van 3 euro per maand zal geen ezel meer mishandeld worden en zullen zijn tere hoefjes weer netjes gemaakt worden. Eerlijk gezegd haat ik deze digitale, media collecte bussen. Altijd maar die zelfde monotone stem waar de zieligheid van afdruipt. Werkt bij mij dus volledig averechts. Ik wil niks storten, ik vertrouw het voor geen cent.

35 euro

Laat ik eerlijk zijn, mijn en waarschijnlijk ook uw vrouw verdient veel meer te krijgen dan een luizige 35 euro die net zo hard weer verdampt als de investeringen van onze pensioenfondsen die het slechter doen dan Evi.

Geen hond vertrouwde de uitspraken meer van onze leiders. Uiteindelijk houdt u onderaan de streep iets over.

Ongelooflijk en dan willen ze ook nog het reken onderwijs in de ijskast zetten. Gek, dat ik tot op het laatste moment nog hoopte dat ik en u het vreselijk mis zouden hebben. Ik had gehoopt dat we niet werden voorgelogen.

Moraal

Daar kan ik kort over zijn. Er is geen moraal meer.

Mijn vrouw heeft inmiddels wel de waardering gekregen die zij verdient. Een leuke bonus voor haar buitengewone inzet van haar werkgever. Nu maar hopen dat mijn inzet in het huishouden haar er toe zet mij ook een bonus te geven.

Indien u wel een bedrag heeft gekregen die meer is dan wat u verwachtte dan kunt u zichzelf een bofkont noemen.

Ook zo blij met uw loonstrookje

Previous Post
opzouten linkelinks
algemeen featured foute nederlanders Guus spuugt

Kinderpardon van koehandel naar mensenhandel deel 1

Next Post
marksukkel
algemeen De Biechtstoel featured foute nederlanders Hersenspinsel

Biechten op zijn Frans