Google+

Poetin haat gezond

Poetin haat gezond

Fruit, kaas en ook nog groente worden in Rusland massaal vernietigd.

Poetin wil geen westerse producten en zeker geen producten die illegaal zijn land zijn binnengekomen.

Rusland boycot de westerse producten maar nu blijkt dat slimme Russen de ingevoerde producten gewoon voorzien van een andere verpakking.

Poetin heeft daar een neus voor en heeft opdracht gegeven alle illegale producten te vernietigen.

Zonde van al dat eten en een grote groep Russen hadden al een petitie opgesteld om te zorgen dat de producten naar arme mensen zouden gaan.

Zinloos dus, want er zijn geen arme mensen in Rusland volgen Poetin.

Het gaat niet goed tussen de westerse landen en Rusland. Poetin zit in het nauw en zoekt naar mogelijkheden  om het westen in diskrediet te brengen.

Hij vond zelfs hele kleine vliegjes bij geïmporteerde bloemen uit Nederland. Het vliegje was bijna niet te zien met het blote oog, maar volgens Poetin vormden ze een bedreiging voor hun eigen industrie.

Rusland had zijn veto uitgesproken om te voorkomen dat het ongeval met de MH17 verder zou worden onderzocht en dat de schuldigen gestraft zouden worden.

De draaikont Rus heeft schijnbaar iets  te verbergen. Maar ja de laatste tijd rommelt het in Rusland en lijkt ze door de annexatie van de Krim een gevaarlijke weg te zijn ingeslagen.

Geen bloemen uit Nederland voor de zure Rus. De bloemkolen uit onze kassen en open velden zijn niet meer welkom. Moeten we daar rouwig om zijn? Natuurlijk want het betekent een verliespost voor onze export. Geloof me Poetin draait wel weer bij en dan zal hij met tegenzin onze fruitvliegjes weer omarmen. Onze bloemen zullen de harten weer openen van de Russen en onze oude kaas zal weer geprikt kunnen worden naast het slokje Wodka.

Proost.

poetin vliegjes