Rutte_integriteit.JPG

Rutte wil een integere partij

Rutte wil een integere partij

Een integere partij opgebouwd uit integere leden. Je staat natuurlijk voor Piet Snot als weer één van je leden in opspraak komt. Het hele circus springt er bovenop en voor je het weet daal je in de peilingen.
Er komen vast weer verkiezingen aan dus je moet wel een beetje in het gareel gaan lopen. Frauderende ministers zijn op zijn zachts gezegd niet wenselijk. Rutte doet er alles aan om een positieve “swing” te geven aan zijn partij en aan zichzelf.
Integriteit je hebt ze in verschillende gedaantes en soms huizen ze niet in de personen maar gewoon in de partij zelf.
Het land is in nood en dat hebben we geweten… Nee dat voelen we nog elke dag.
Niemand wordt gespaard en de ene na de andere bezuinigingsmaatregel spoelt over ons heen. Je wordt van links naar rechts gesmeten en niemand weet het. Een heleboel goeroes denken het te weten en kijken in hun glazen bol of spugen eens in hun koffie. Onderwijl wordt de Nederlander niet integer behandeld, maar gewoon belazerd door de onmacht van de politici.
De zogenaamde rekenmeesters hebben ons gewoon paardenvlees verkocht. De pleuris breekt uit als dat vlees  in de schappen ligt,  maar al de leugens die aan de bevolking zijn verkocht moeten gewoon geslikt worden. We vertrouwen teveel op de politiek op politici die het gewoon  ook niet weten.  Rutte weet het niet.
Hoe integer is het om mensen voor te spiegelen dat ze gewoon moeten kopen? Hoe integer is het om de Zorg zo uit te knijpen dat ouderen zich zorgen gaan maken of ze nog wel zorg krijgen of dat ze de zondebok worden van de haperende economie.
Rutte integriteit
De VVD knalt er wat gedragsregels en erecodes tegenaan in de hoop dat haar wankele regeertermijn nog even overeind blijft.
En wat doen wij? Ik weet het niet, maar ik denk dat we ons lekker verder  integer laten uitzuigen.
Wordt echt tijd voor een nieuwe stofzuiger.
Doen de andere partijen het dan beter…. Nee, ze staan wat minder in het voetlicht dan de VVD. Maar ook de PvdA heeft er met Samsom nou niet een standbeeld van integriteit bijgekregen. Wat is die partij mij enorm tegengevallen en met mij zullen grote aantallen “arbeiders” dat ook zo ervaren.
Rutte belooft ons integriteit maar we krijgen stront over ons heen. Waarom? Omdat we het niet weten en Rutte ook niet.
gewoon iets leuks lezen? lees dan ook
Tags: , , , , ,
Previous Post
Na_de_chinees_aan_de_race.JPG
Dieet featured Gezondheid

Na de Chinees aan de race

Next Post
linkelinks kraakt
featured Humor Politiek

utrechtse krakers gekraakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.