trumpgewonnen

Trump heeft gewonnen

Trump heeft gewonnen

Trump heeft gewonnen. Tja luister je naar de republikeinen dan is dat zo. De democraten claimen een overwinning op hun manier. Eerlijk gezegd weet ik het niet meer. Ik weet wat ik wil. Ik wil dat er een andere Trump komt, eentje die zich wel inzet voor de medemens maar ook hard durft op te treden waar nodig. Deze Trump lijkt alleen maar in staat het land te verscheuren. Complete gezinnen staan lijnrecht tegenover elkaar als ging het over een slecht georganiseerde erfenis.

Wat je wilt krijg je en schijnbaar was Trump gewild na  een periode van enorme achteruitgang. Hij belooft en soms lost hij zijn beloftes in, maar vaak wel over de ruggen van minderheden.

Zo vreemd is dat niet omdat er altijd verliezers moeten zijn waar anderen winnen. Anders valt er niets te vieren. Het ontbreken van winnaars impliceert het in stand houden van alleen maar verliezers.

Nogal vertwijfelt kijk ik naar de commentaren op de televisie. Ik hoor een Obama die wel heel schor is geworden.  Celebrities die zich uitspreken voor de democraten. Weer een gast in een ochtendprogramma die niet anders kan dan Trump de vervuilde lucht in prijzen. Het lijkt wel of iedereen die een mening heeft verder gaat met een verkiezingscampagne en op geen enkele manier de verbinding probeert te zoeken met andersdenkenden. Jij en zij dat is wat ik zei en wat iedereen zegt en doet.

Er ontstaan nu mogelijkheden  om Trump voor de rechter te slepen. We kunnen hem onderuit halen. De onderste steen komt boven. Ik snap het, maar wat win je er mee? Nog meer verdeeldheid? Nog meer haat? Nog meer onvrede?

Er zijn miljoenen verliezers, niet omdat ze er voor gekozen hebben, maar gewoon omdat ze niet bij jou in huis wonen. Ze waren niet geboren waar jij bent geboren. We hebben zoveel maar het is eigenlijk te weinig, want we kunnen het niet delen met anderen. We willen het niet delen met anderen. Ik wil het niet delen met anderen.

Ik denk dat Trump heeft gewonnen, hij heeft niet verdeeldheid gezaaid hij heeft het geoogst op het juiste moment.

Mijn vrouw is gelukkig tegen Trump en eigenlijk ik ook. Pff dat scheelt een hoop ellende.

Het is nu de tijd dat Trump gaat winnen wat wij al een tijdje hebben verloren. Verdraagzaamheid verpakt in afbreekbaar plastic.

Trump heeft gewonnen.

Tags: , , ,
Previous Post
kinderpardon
featured Politiek Rets kletst

Kinderpardon is volkomen onzinnig

Next Post
centerparcs
algemeen featured Rets kletst

Centerparcs laat je genieten