Google+

Vagina Centraal het is koffietijd


Vagina Centraal het is koffietijd

Vagina Centraal het is koffietijd. Een lekker biefstukje mag natuurlijk ook. Linkelinks houdt het liever vegetarisch maar neemt wel een kopje koffie. Maar zonder dollen het wordt hoog tijd dat de vagina hoog op de agenda komt. Vagina Centraal, zolang Erdogan maar niet denkt dat het over hem gaat.

Loretta durft het eindlijk aan. Het taboe omtrent de vagina moet maar eens doorbroken worden. Ze wordt ondersteund door ondermeer Pernille Lalou en Quinty Trustfull.

Niet de eerste de beste dus. Het vaginale trio zal vijf dagen lang zich meer in de vagina gaan verdiepen en dat aanbieden aan een breder publiek. Dokter Corrie zal ook van de partij zijn net als Marga van Praag. Dokter Corrie de schrik van de preutse ouders. Bij haar schieten alle vleselijke onderdelen van de seks moeiteloos van links naar rechts over het scherm. We zullen getrakteerd worden op elke denkbare  en niet denkbare ongemakken die met de vagina te maken hebben. Het toefje slagroom op de koffie lijkt me tijdens het programma niet echt nodig.

Laten we vaststellen dat het bijzonder dapper is van deze dames om de vagina zelf zo in de schijnwerpers te zetten.

Kort gezegd het is zeker niet voor de poes maar zeker wel over de poes.

Linkelinks kan niet wachten al belooft Lorretta dat het maar een eenmalige thema aanbod is.

Zie hier onder ook al het andere bijzondere nieuws plus de link naar Loretta.

 

Lees mee wat de betere bladen zoal schrijven.

Sunnery James en Ryan Marciano zijn eind april gasthoofdredacteur van de vrijheidskrant van Metro. Ze voeren de scepter over de Vrijheidskrant die Metro op 29 april uitbrengt in samenwerking met het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Die krant staat in het teken van herdenken en vieren.
Posted: April 15, 2016, 6:44 am
De belangstelling voor Joran van der Sloot is nog altijd groot. Het interview dat misdaadverslaggever John van den Heuvel met een verborgen camera met Joran maakte in de gevangenis in Peru heeft donderdagavond 1.645.000 kijkers getrokken.
Posted: April 15, 2016, 6:10 am
Het vrouwelijk geslachtsdeel lijkt niet het meest voor de hand liggende gespreksonderwerp voor het ochtendmagazine Koffietijd. Toch staat de vagina vijf dagen lang centraal in intieme gesprekken die Loretta Schrijver, Pernille La Lau en Quinty Trustfull volgende week voeren met hun gasten in de themaweek Koffietijd Goes Down
Pretparkseks.jpg

het is koffieeeeeeee tijd