Google+

Wordfeud of wordfreund online beleefd

Wordfeud of wordfreund? Het begon zo leuk allemaal op Wordfeud. Hij wilde wel een lettertje leggen en ik ben ook de kwaadste niet, dus ik ging akkoord.
Ik ga een uitdaging niet uit de weg! Al snel bleek het absoluut geen uitdaging te zijn, het hoogste aantal punten dat hij scoorde is volgens mij 10.
Het begon ermee dat hij wilde chatten. Nu is dat soms best gezellig, maar X (ik zal zijn ware naam niet noemen) zag er niet al te snugger uit op zijn fotootje, dus ik hield een beetje afstand.
Ondertussen zei hij elke avond welterusten en elke ochtend goedemorgen en knaagde het aan me als ik niets terug zei. Dus deed ik dat wel, uit beleefdheid, want netjes opgevoed.

Wordfeud of wordfreund

Dat hij niet al te snugger was bleek al snel toen hij me “schoonheid” noemde. Nu was het fotootje dat ik daar geplaatst had al zo’n zes jaar oud, dus ik vroeg hem of hij die opmerking daarop baseerde (ik deed quasi bescheiden). Zijn antwoord was natuurlijk: stuur me dan een recente! Kon mezelf wel voor mijn hoofd slaan. Ik zei hem dat ik het wel een beetje gezellig wilde houden en dat dus niet ging gebeuren. Hij opperde dat ik dan mijn profielfoto kon veranderen. Goed idee! Ik besloot de lelijkste, bewerkte foto van mezelf te plaatsen waar ik volgens mij heel erg op een trol op lijk. Of iets ergers, schreck-achtigs. Hij vond het geweldig, wat op zich wel iets schattigs had. Niet dat ik me plotseling tot hem aangetrokken voelde, laat daar geen misverstand over ontstaan.
Gelukkig zegt hij sindsdien geen schoonheid meer tegen me, alleen goedemorgen en welterusten. En ik zeg het braaf terug. Hij denkt nu toch dat ik lelijk ben.
Mannen. En ik zit nu met een lelijke profielfoto waar zelfs ik zelf niet goed van word. Is het nu Wordfeud of wordfreund?

Wordfeud of wordfreund

Wordfeud of wordfreund