Afvallen doe je zo! – Mijn verhaal

Er zijn een aantal dingen die ik ben vergeten, zoals fruit eten, en dat het ook belangrijk is om mensen achter je te hebben staan die je stimuleren om door te gaan. Laat een comment (met tips?) achter, dat zou leuk zijn! πŸ˜€ CONTACT: twitter.com Lipstickzone@hotmail.com www.formspring.me
Video Rating: 5 / 5

Tags: , ,
Previous Post

Afvallen

Next Post

Stryder & Gaza – De Onthulling

Comments

  • Leonie26ful
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  respect! goed dat je zo (gezond) bent? afgevallen

  • sjarliewulp
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  Heel veel respect meiss!! =D En je? ziet er hartstikke goed uit zo! πŸ˜‰ Nog succes met die laatste paar kilootjes! πŸ˜‰

  • yigit6005
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  goeie vid, maar? als je steeds op 3 klikt is je hoofd heel grappig AHAHAHAHA(sorry):P

  • 071leidennoord071
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  ik ben bezig met afvallen op precies dezelfde manier als? jij, ik ben in totaal al zo’n 15 kilo kwijt! Dit duurde wel een lange tijd omdat ik soms tegenvallers had waardoor ik weer wat aankwam. Toch is dit de beste manier. succes allemaal! Jullie kunnen het! πŸ˜€

  • 4Thknife
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  100 respect jij bent een volhouder ik heb het ook gedaan en het is moelijk?

  • BasDeJongee
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  ik heb echt repect voor? je, echt knap!
  ik ben zelf een website begonnen over diΓ«ten
  5dagendieet punt org

  • 1974debby
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  Hai Lipstickzone…ik heb net je filmpje gekeken en vind het een heel goed filmpje. Ik heb een afvalmethode die daar perfect op aan zou sluiten, zonder dieet, zonder pillen, zonder uithongeren!!! Kunnen wij met elkaar praten over het eventueel plaatsen van mijn link? mijn email? is info@snelafvallenx.nl…hoop je snel te spreken!

  • TheHallowiebenik
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  Bedankt? en respect voor jou!

  • XxnlgirlxX
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  Interessant filmpje ! Knap dat je bent afgevallen , en? dat je nu blij bent met jezelf !

  • xxmeloowxx
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  Respect voor? jou! Supergoed van je, en bedankt voor het filmpje =D

  • Lipstickzone
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  @beautygirl291?

  Gosh, dat is echt heftig! Sterkte met alles & dankjewel πŸ™‚

  • beautygirl291
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  Jaa ik ben net 2 dagen weer thuis vanuit het ziekenhuis. En nu is het even bij komen en nadenken en wachten tot er een plek is in een kiniek. Verder word ik geholpen door een diΓ«tist . Maar ik word ook vrolijk van jou? filmpjes hoor! Ik kijk ze heel vaak tijdens het opmaken, kamer opruimen, voordat ik ga slapen en als ik me verveel. Je bent een super leuke meid met echt leuke filmpjes! Ga zo door! En succes met je opleiding waar je mee bezig bent

  • Lipstickzone
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  @beautygirl291

  Nee, dat geeft niet, ik kan ook fel uit de hoek komen omdat dit nogsteeds iets is waar ik zooo onzeker over kan? worden! Sorry!

  Anorexia? Wow, bah, dat is heel erg meid ;[ Sterkte, heb je hulp daarvoor?

  Neehoor, ik ga niet te ver, haha πŸ˜›

  • beautygirl291
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  K word gwn ontzettend kwaad op mezelf! Ik heb anorexia en daar ben ik heel boos over. Dus hou het er maar op dat ik jaloers op jou ben want jij heb jezelf wel in de hand en ik niet. Sorry voor die reactie meid je mag echt heel trots op jezelf zijn je ziet er? goed uit! Maar toch kijk jij ook uit dat je niet tever gaat? Xx naomi

  • Lipstickzone
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  @beautygirl291

  Dat word je zeker wel, als je op gaat letten wel. En hallo, hoor je niet wat ik? zeg? Zoveel at ik niet, ik at alleen heel raar, ik had geen goed eetpatroon. Lekker respectloze reactie :S

  • beautygirl291
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  Je word niet de hele dag geconfronteerd met eten hoor. En niet iedereen eet zoveel als jij deed ik val ook af met alleen avond eten eten en me kapot sporten 3,5 kilo in een? week!

  • Lipstickzone
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  @VeroLovex

  Dankjewel & heel erg goed van je!
  Dat ga ik in mn question & answer filmpje zeggen πŸ™‚ Hehe!?
  Liefs xx

  • VeroLovex
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  this echt goed dat je zoveel bent afgevallen ! Ik ben ook afgevallen , 4,2 kilo in 1 maand en daar ben ik heel trots op? ! Als je eindelijk bent afgevallen ben je zo trots op jezelf ! Ik ben wel nog lang niet klaar , ik moet nog even , maar ik vroeg me af hoeveel je nu precies bent afgevallen in totaal ? xx

  • Lipstickzone
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  @Gelijkhebbertje

  Neejoh,? dat is een klein beetje aan de ‘zware’ kant, maar echt, ga niet als een gek afvallen want dat is echt niet nodig. Beetje op ’t snoepen letten is bij jou echt wel voldoende meid πŸ˜‰

  • Gelijkhebbertje
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  Heel erg goed dat je zo’n filmpje maakt, echt heel erg bedankt ik heb er echt wat aan! Ik wil ook afvallen, ik ben 14 & ik ben 1.63 lang & ik weeg 62 kilo.
  Dat is toch niet gezond?
  xxx?

  • msjell0w
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  @Lipstickzone Hahaha mooi! Je gaat echt voorruit!! Ga? zo door.

  • Lipstickzone
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  @msjell0w?

  Dankje, superlief van je! Haha, ik weet dat je me allang volgt, ik heb je opkikker kaart nogsteeds πŸ™‚

  • janinee2
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  Ben echt trots? op je πŸ™‚

  • msjell0w
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  He meid,, Ik kijk toch al een tijd je filmpjes en je bent? echt mooi afgevallen! Super meid! Je ziet er prachtig uit.

  • Shann1989
  • februari 20, 2012
  Beantwoorden

  LEKKER WIJF!?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.