2CA12078-AE6B-42A0-A138-9847F8AEA1F5

Asschers kop moet er af boter op mijn hoofd

Asschers kop moet er af

Laat ik nou niet zoveel verstand van politiek hebben. Toch mag ik me, net zoals zoveel landgenoten, me er mee bemoeien. Elk besluit elke actie gaat door mijn fijnmazige hersenfilter. Asscher to Asscher, verantwoordelijk voor de mensonterende taferelen van het jachtseizoen van onze belastingdienst. ik heb het toch al niet zo met belastingen omdat het lijkt alsof ze mij alleen maar armer willen maken. Maar Asscher die moet echt een toontje lager zingen. Asschers kop moet er af .

Waarom?

Mensen werden betiteld, onder zijn verantwoordelijkheid, als criminelen en moesten enorme bedragen terugbetalen. Later bleek dat er niet goed gehandeld was en kwam er een vernietigend rapport. Geen spaander bleef heel van verantwoordelijke politieke hotemetoten. Zij waren verantwoordelijk voor deze heksenjacht en hadden de “kamer” niet volledig ge├»nformeerd. Smullend zat ik voor de buis kijkend naar NPO 24 politiek. Er werd politiek gelogen, gezwegen en om de ” hete brij” gedraaid.

Boter op mijn hoofd

Valt niet mee om het te verbergen. De boter balanceert op mijn grote kop en wil maar niet vallen.

Asscher is geen zak beter dan ik. Gelukkig heb ik geen politieke verantwoordelijkheid slechts menselijke verantwoordelijkheid.

Hoe hypocriet ben jij? Ben ik?

Ik kan me nog herinneren dat ik een aantal jaren geleden me vreselijk druk maakte over misbruik die mensen maakten van toeslagen. Vergeef me de ongenuanceerdheid maar het ging b.v. over misbruik van kinderbijslag. Innen van bijstand terwijl er geen recht op was. Ging vaak over Bulgaren, Roemenen, Marokkanen, Turken en ga zo maar door. Ik hoor mezelf nog mopperen tegen mijn vrouw dat die gasten eens goed aangepakt moesten worden. De roep om harder op te treden werd telkens meer gedragen en indringender. Volgens mij zijn we toen erg doorgeslagen en zitten nu een hoop onschuldige mensen in “zak en as”. Ik voel me betrapt bijt op mijn lip. Asschers kop moet er af .

Ik zou zeggen flikker Asscher er maar uit, ik zwem wel achter hem aan.

Tags: , , ,
Previous Post
8A688D61-FFCC-41AB-841F-9185631C10B1
algemeen Andere media artikelen featured

But nieuws uit Utrecht

Next Post
E7CDCB83-B032-4820-8D79-5AD1E87D6DB5
algemeen artikelen Economie featured foute nederlanders Politiek Rets kletst

Wat meurt mijn mondkapje