Billenfilmer betrapt

Sluipend door een dorpje in Friesland. Camera in de linkerhand. Komt weer een lekker wijf. Inzoomen op billen. Geilend, steunend en kreunend vervolgt hij zijn weg. Kijk daar een minirokje. Camera achteloos richten, 10 meter stoep opgenomen, maar uiteindelijk toch het rode minirokje met daar in welgevormde billen strak op mijn digitale camera.

Als dit je lust en je leven is pas dan maar goed op. Je digitale peeplust kan in de gaten lopen.

In Friesland is een man aangehouden die verschillen vrouwenbillen had opgenomen. Zestig filmpjes werden aangetroffen op de harde schijf van de camera en hard was die. Na het afkijken van de filmpjes  waren de agenten overtuigd van het vergrijp en werd er procesverbaal opgemaakt.

In wezen vreemd want van de vrouwen is alleen waarschijnlijk hun bedekte bil te zien. Welke privacy wordt hier geschonden? De billenprivacy.

Pas op met foto’s waar toevallig een stukje bil is te zien, uw vrouw kan aangifte doen. Laat me helder zijn, het zal wel met een perverse gedachte te maken hebben. Ik vermoed niet dat deze meneer met een academisch onderzoek bezig was. Raad de leeftijd na het zien van alleen een bil van de persoon.

Stel nou dat je helemaal heet wordt van een bewegende arm en je neemt in de Kalverstraat alleen maar armen op, krijg je dan ook een proces-verbaal?

De man moet maar eens goed van bil, scheelt een hoop recherchewerk.

Tags: ,
Previous Post
Politiek

Wietpas, eigen mensen eerst

Next Post
Politiek rariteiten

Nep merken en nep politie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.