Bleker bleek in 5 sterren

Nee, hij was niet onvindbaar, maar genietend van een welverdiende nachtrust in het Okura.

Hij zal het ook nooit meer doen. Schiet mij maar lek, je gaat toch niet voor je lol in het Okura  hotel zitten? Volgens mij heeft hij er geen minuut over nagedacht en met een beetje geluk heeft hij zijn chauffeur in de auto laten slapen. Zeg Bleker, weet je wel wat dat kost? Je bent geen president van een afrikaans spiegeltjesland!

De smoezen vliegen je om de oren. Hij moest voor een tv-opname zijn in de hoofdstad. Mijn hemel, we hebben het over nederland, een uit de kluiten gegroeid voetbalveld, meer niet. Hij wordt notabene gereden. Zijn handjes hoeven het stuur niet vast te houden.

Maar nee hoor, kan wel eens laat worden laten we een hotelletje pakken. De belastingbetaler betaalt.

Hei je Henkie gezien????

Politici werken zich 3 maal een slag in de rondte om zich vierkant te laten verwennen in een aardig hotelletje. lekker geloofwaardig zijn we als we verkondigen dat we nog meer moeten bezuinigen.

Ik denk dat dit niet een incident betreft, maar dat er nog veel meer is. Voorlopig wordt het wel weer rustig omdat we zo rustig zijn omdat we ons niet meer kwaad maken en omdat de dokter heeft gezegd dat dat niet goed voor ons is.

We accepteren een miljarden stroom richting Griekenland die de zoveelste staking afkondigen. We gedogen Wilders omdat dat het beste is. We kiezen voor de euro omdat dat het beste is.  We laten ons een oor aannaaien omdat dat het beste is.

We knielen voor de OZB omdat die op de mat viel.

En we spraken er schande van omdat dat mocht.

Ik koop een staatslot en verkoop mijn super smoker omdat dat moest.

Waarom laten zoveel mannen ineens een baard staan?

Gewoon, omdat dat moest.

Previous Post

KRO Goudmijn: Het geheim van de zwarte band

Next Post

Gezondheid Een Stap Dichterbij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.