Blowen is niet alleen dom!

Blowen is niet alleen dom!

Blowen mijn eerste levensbehoefte. Nu niet meer maar wel 40 jaar geleden.

dom door blowen
blow je kapot

Blowing in the wind met een band in je haar. Je stond op met een sticky en je ging in bed met een sticky.

Nu blijkt dat mijn intelligentie toch echt wel met een paar punten is achteruitgegaan omdat ik al op jeugdige leeftijd rookte.  Ik ben dommer geworden. Onderzoek heeft dat aangetoond. Het was dus niet alleen dom, maar het maakt je ook nog dommer.

Hersencellen worden afgeknepen of zijn te high waardoor ze low scoren.

Peace man, relax man. Alles valt op zijn plaats, mijn salaris in vergelijking met niet gebruikers is beduidend lager. Ben ook slecht in spelletjes. Blowen voor de gezelligheid en blowen tegen de pijn. Hoe dommer hoe minder pijn. Domme mensen blijken een stuk gezelliger.

 

Natuurlijk ben ik al lang geleden gestopt, maar dat blijkt dus geen ruk te helpen. Vroegblowers worden dommer.  het onderzoek is ietwat labiel gezien de omstandigheden waaronder de onderzochten verkeerden.

Sommigen moeten gewoon stoned zijn geweest toen ze meededen met de toets.

Als geblowd heb dan zakt je IQ zeker, omdat intelligentie je dan geen moer meer boeit.

Wellicht dat de competentie creativiteit juist enorm stijgt.

Maar ja, daar koop je niks voor.

Ik vraag me ook af of de kwaliteit van de drugs niet giga verbeterd is en dan bedoel ik zwaarder.

Vroeger rookte nog wel eens een sticky zonder dat je wat voelde, tegenwoordig slaat het in 1 keer op je hersens, heb ik me laten vertellen.

Wel raar dat ze zo laat pas een dergelijke conclusie hebben getrokken. Mijn ouders hadden dus eigenlijk toch nog gelijk.   Gelukkig staan we niet op nummer 1 wat betreft het gebruik van deze softdrugs.

Tags: ,
Previous Post
Hersenspinsel

Kans op verkrachting klein, kans zwangerschap nog kleiner

Next Post
Andere media

Merkel gaat voor Grieks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.