Crisis niks crisis

Hoe kan je het beste adverteren? Hoe moet je je site verkopen? Adverteren is prima en vooral bij sociale netwerken.

Wat prima kan gaan is adverteren bij facebook. Google adverteren is wat mij betreft nog niet gelukt. Erg ingewikkeld en volgens mij kun je enorm veel geld verliezen door onkunde. Facebook leek makkelijker. Ik had al een account daar dus een pagina openen moet geen probleem zijn.

Ook is het belangrijk dat je weet wat je wilt uitgeven en hoe je advertentie er uit moet zien. Mijn eerste advertentie was een enorm succes. Veel bezoekers weinig inschrijvingen. Na enig speurwerk bleek dat ik mijn advertentie hoofdzakelijk had geplaatst in Amerika. Hoe dom kun je zijn.

Ik heb er van geleerd je eigen bedrijf verkopen eist secuur omgaan met de middelen.

Het nadeel van op deze manier werven is dat je nooit zeker bent dat mensen ook werkelijk iets op je site gaan doen.

Mijn site is nu vooral gebaat bij mensen die spullen aanbieden op mijn site en dat ze zich dus inschrijven. Mijn maandelijkse betaling aan facebook-clicks leverde eigenlijk niente niets op.

Wellicht wat bezoekers maar geen inschrijvingen. Stel nu dat ik iemand 100 euro betaal voor 100 inschrijvingen plus dat elke inschrijving een artikel plaatst dan ben ik spekkoper. Budgettair zou ik dat moeten kunnen redden. Okay maar dan nog iemand vinden die dat kan. Werven is best lastig. Retsiem moest dus nadenken en bedacht dat iedereen die op internet zich wel  familie heeft die hem of haar willen helpen om wat te verdienen. De advertentie werd dus redelijk simpel. Je kon voor mij werken en je kreeg dus 1 euro voor elke inschrijving als die ook een artikel plaatste. Ik zou uitbetalen bij elke 10 inschrijvingen. Door dit voorstel lag de lat niet te hoog. Je hoefte geen honderd mensen te werven, maar je kon op zeker spelen. Met een beetje mazzel zou ik op die manier wel op 100 inschrijvingen kunnen komen.

Mijn site zou spullen kunnen verkopen.

Nederland heeft geen crisi, nederland is steenrijk……..

Niemand heeft gereageerd.

Heeft u nog interesse reageer dan op dit artikel.

 

Previous Post

Domeinnaam ziet het licht

Next Post

Advertenties en keywords

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.