Dajomarkt start de private veiling

Dajomarkt is een kruising tussen E-bay en Marktplaats. Laten we niet moeilijk doen er zijn genoeg aanbieders die uw spullen willen kopen dan wel verkopen.Soms verkoopt u wat, soms koopt u wat. De grote spelers hebben duizenden advertenties. Uw televisie verzuipt naast alle andere aanbiedingen.

Een startende onderneming als Dajomarkt kan u meer service verlenen en is in de meeste gevallen volledig gratis. De grotere aanbieders laten u bellen om uw advertentie omhoog te plaatsen of brengen hoge kosten in rekening.

Waar verdient Dajomarkt dan zijn geld mee? Nah, verdienen doet Dajo niet, helemaal niets. In wezen kost het alleen maar geld.

Dajo wil alleen maar geld als hij echt iets anders te bieden heeft en voor de rest zal die afhankelijk van het succes inkomsten genereren uit reclame blokjes in de zijkanten van de site. Momenteel wordt er niet verdiend aan de adverteerders.

Dajomarkt biedt u nu wel iets helemaal nieuws aan. Het kost u 10 euro ex btw, maar met een beetje geluk haalt u dat er binnen no-time dik uit.

Dajomarkt komt met de prive-veiling.

De prive veiling moet u zien als uw eigen ruimte op de site, noem het een winkel. Deze winkel is niet toegankelijk voor iedereen. De eigenaar van de winkel kan mensen uitnodigen om in de winkel te komen. De eigenaar geeft desbetreffende personen dan een paswoord.

Leuk, maar wat moet je er mee?

U kan een prive-veiling organiseren onder vrienden dan wel familie.

U kan een prive veiling organiseren alleen voor echte belangstellenden (doelgroepen)

Wat wettelijk niet mag, maar toch wel leuk is uw winkel omdopen tot een aandelen winkel.

De basis winkel kost 10 euro ex btw en kan ten hoogste 10 artikelen bevatten. De maximale prijs is van een aandeel is 10 euro.

Elk aandeel heeft dezelfde prijs.

In het geval van een aandeelprijs van 10 euro, vertegenwoordigen de aandelen dus een waarde van 100 euro, trek daar de huurkosten van 11,90 af dan heb je dus een netto waarde van ongeveer 88 euro

Elk aandeel wordt genummerd van aandeel 0 t/m aandeel 9

Voor elk verkocht aandeel ontvangt u dus 10 euro. U kunt dus een artikel aanbieden die maximaal 88 euro aanbrengt,

Waar het niet wettelijke in zit is het gedeelte waar bepaalt wordt welk aandeelnummer het winnende nummer is. Deze wordt bepaald door het eindcijfer van het getrokken jackpotnummer van de staatsloterij. Elke tiende van de maand is er een trekking van de staatsloterij.

Zie dit als een aparte manier van kopen, de  deelnemers kunnen uw artikel van 80 euro dus krijgen voor 10 euro, maar ze kunnen ook 10 euro verliezen.

U snapt het al, dat hoe lager het koopbedrag is hoe aantrekkelijker het wordt om een aandeeltje te kopen.

Aandelen zijn ook in de echte wereld geen garantie voor winst in de toekomst.

Momenteel draaien er al wat aandelen winkels.

1 is de staatslotenaandelen winkel: 10 aandelen per stuk 3 euro. trekking 10 januari nog 3 aandelen te koop. wat u kan winnen is een staatslot van 15 euro, meer info via de winkels. Winkel is prive dus u moet wel een paswoord aanvragen.

2 is de Ipad2 aandelen winkel is sinds kort gestart. Bestaat uit 100 aandelen waarvan er nu pas 3 zijn verkocht. Hoofdprijs is een Ipad2 16gb wifi en 2/3g

Ook dit is een besloten private aandelen winkel. Meer info op de site. Deze winkel eist meer tijd en zal dus ook getrapt opgebouwd worden.

Hier leest u binnenkort meer van, maar ik verzeker u dat het een heel bijzondere veiling gaat worden met een maandelijkse trekking, afhankelijk van de dan verkochte aandelen kunt u een artikel winnen.

Heeft u interesse schrijft u dan in op www.dajomarkt,nl en wilt u meer informatie mail dan naar dajomarkt@hotmail.nl

U kunt natuurlijk ook gewoon  spullen kopen of spullen verkopen.

Bedankt voor uw aandacht,

Rets

 

Previous Post

Wilders boos op IND

Next Post

Pensioenen bestuurd door oenen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.