er is er maar eentje van

de laatste illegaal

er is er maar eentje van
erelid linkelinks

De laatste illegaal

Nederland kent geen illegalen maar wetsovertreders. Een dergelijke benaming lijkt  door de strot te worden geduwd van een groot aantal Pvda-ers die met samengeknepen billen hun leider Samsom proberen te volgen in zijn vage reis door het land van heers en geef. Samsom heeft eigenlijk sinds zijn nieuwe kapsel de sociale weg afgetimmerd met keiharde garanties voor rechts. Wat betreft dat kapsel, die heeft hij echt al heel lang. Samsom is goed bezig en belazert elk Pvda lid met een slappe zak. De PVV  spint er garen van en naait zich een weg naar de gemeenteraadsverkiezingen. Wilders dal was geen daling maar een korte pauze. Illegalen humaner behandelen. Als ze dan al opgesloten worden dan het liefst met een geranium voor het celraam.
Alles wat je in een cel stopt moet wel een crimineel zijn anders doe je dat niet. De partij van draaikonten allergie durft geen stelling te nemen en danst verder met de VVD alsof ze sinds kort de tango hebben ontdekt. De partij voor vreemdelingen keert zich fel tegen de plannen van de Pvda inzake illegaliteit. U bent in overtreding beste illegaal en u hoeft daarom niet naar de gevangenis en Samsoms vindt dat ook. Een motie die door Wilders wordt gezien als een dwaling en de start van een Kalverstraat bezaaid met vreemde vreemdelingen op weg naar het plein van de overtredingen.
De problematiek van de illegaliteit zal er niet duidelijker van worden en de toestroom zal niet stoppen. Een verdere inzakking van onze crisisprestaties zal dat wel doen. Er komt een moment dat de Nederlander vlucht naar Suriname met in zijn kielzog de al aanwezige Surinamers in Nederland.

Humaan is geen toverwoord, maar wel een woord met schijnbaar heel veel politieke lading terwijl het zeker niet thuishoort in de politiek, maar tussen je oren. Wie trappen we uit ons landje?

Geen idee, als het maar humaan gebeurd toch? We zwaaien iedereen uit en verwelkomen elke dikke toerist, stel je voor.

De laatste illegaal is niet meer de laatste het is de eerste uit de nieuwe reeks van illegale wetsovertreders.

Tags: , , , , ,
Previous Post
linkelinks heeft jeuk
De Biechtstoel featured Gezondheid

Mijn aambei lijkt wel een aardbei

Next Post

Armoede en honger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.