Domeinnaam ziet het licht

Tegen alle Seo regel in heb ik een verkeerde domeinnaam gekocht. Wat is verkeerd? Je toekomstige domeinnaam moet gewoon voldoen aan een aantal criteria. Zoekwoorden moeten er makkelijk aan te koppelen zijn en nog iets een domeinnaam als www.gekkehenkie.nl gaat het nu echt niet doen.

www.ikbentochzekersinterklaasniet.nl is wat mij betreft de huidige topper.

Ik haal u maar even uit de droom. Een domeinnaam krijgt pas waarde als die zijn kracht heeft bewezen.

Zijn kracht bestaat uit een aantal onderdelen:

– het achterliggende product

– de software

– de vindbaarheid

– de reclame (vrienden en vijanden)

Snapt u, domeinnaam is eigenlijk ondergeschikt, het zijn je beschrijvingen, je backlinks, innerlinks en linke links die je omhoog moeten stuwen.

Kun je tegenwoordig allemaal automatiseren met robocopgeldgenerator en die heb ik wel degelijk aangeschaft.  Gebruik ik hem…. niet echt helemaal. Maar goed daar hebben we het een andere keer over. Mijn domeinnaam is bijna actief, gecontroleerd op google adwords en ontdekt dat er gemiddel per maand een kleine 10 mensen het zoekwoord seokunst, se0-kunst intypen. Een groot succes dus en zeker niet aan te raden.

Maar ik heb nu eenmaal voor die twee woorden gekozen en mijn domeinnaam gaat gewoon verwijzen naar www.linkelinks.nl

Dajomarkt zal er ook in verwerkt worden omdat ik nog steeds mensen moet krijgen op mijn veilingsite om spullen te kopen dan wel te verkopen.

Is het woord spullen een link geworden…???  Ik hoop het. Maar hoog in de ranking is natuurlijk ook geweldig en dat gaan we gewoon proberen. Stuw je eigen domein naar de top.  BENT U ER NOG? Ik heb u nodig, please, please vult u een keer in uw google zoekmachine de woorden seo kunst in. Graag een paar keer. Stuurt u mij uw link en ik doe dat gewoon terug. Zet uw link en hier op deze site en ik bezoek u met het zoekwoord dat u wilt.  Maar goed help mij dus even om duidelijk te maken dat uw hulp mij omhoog gooit.

Doen he? Ik doe het echt terug… meen het. Dank u wel voor de aandacht en ik wacht met spanning het effect af.

Oh ja kijk je ook even op www.dajomarkt.nl en zet daar een liter verdriet te koop of uw gitaar, uw brommer, uw auto uw man, uw vrouw…zie maar.

Koop daar ook spullen met een knipoog, via het aandelen veiling spel….. Doet het goed bij scrabble.

Binnenkort een Ipad 2 voor maar 10 euro? Ja dat moet kunnen. Bedenk u wel u kan ook 10 euro verliezen. Volgens mij verliezen miljoenen nederlanders per maand mininaal 30 euro aan onzin loterijen. Op Dajo is de kans veeeeeeeeeeeeeeel groter. Gewoon er heen gaan ff rondkijken inschrijven en desnoods uw gelukswinkel starten…. lees meer op www.dajomarkt.nl

Genoeg reclame, denk aan uw domein en nog beter denk aan die van mij. Weet u het nog?    seo kunst

Domeinnaam www.seokunst.nl

Tags: , ,
Previous Post

Mijn Seo heeft een Soa

Next Post

Crisis niks crisis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.