Duistere ondertonen van de popmuziek

Duistere ondertonen van de popmuziek

TV evangelist Henk van Zon laat de gevaren zien van diverse soorten popmuziek. Honderden namen Jezus aan na het zien van deze bijzondere boodschap!

De rinkelende kassa van de Vlaamse popmuziek - interview Thierry Debels op Ring tv

In Vlaanderen zijn honderden zangeressen, zangers en popgroepen actief. Allen dromen ervan om rijk en beroemd te zijn. De meesten blijven eeuwige beloften. Sommige artiesten stoten door naar de top. In dit boek neemt financieel econoom Thierry Debels de lezer mee achter de schermen van de popmuziek in Vlaanderen. Wordt populariteit automatisch vertaald in financieel succes? Wie is de rijkste zanger in Vlaanderen? Koen Buyse van Zornik of Alex Callier van Hooverphonic? Op welke plaatsen staan Jan Leyers en Paul Michiels van Soulsister? En heeft Raymond van het Groenewoud de erkenning gekregen die hij waard is? Is Joost Zweegers rijker dan Ozark Henry? En op welke plaats staat Bart Peeters? Of Koen Wauters? Is Helmut Lotti echt de rijkste zanger van Vlaanderen? Staat Natalia hoger gerangschikt dan Dana Winner? Welk fortuin heeft Regi van MilkInc al verdiend? En hoeveel zijn de meisjes van K3 waard? Op al deze en vele andere vragen geeft dit boek van financieel expert Thierry Debels een definitief antwoord. Vanaf nu beluistert u een liedje van Walter Grootaers of Dani Klein nooit meer op dezelfde manier.
Video Rating: 5 / 5

Tags: , ,
Previous Post
Seokunst

geen zicht op proef

Next Post

Afvallen zonder dieet

Comments

  • Roomboterboy69
  • maart 27, 2012
  Beantwoorden

  ik nam? jezus aan na het zien van deze bijzondere boodschap

  • sjouke120
  • maart 27, 2012
  Beantwoorden

  Zelfs vandaag de dag brengen velen mensen, in een bepaalde sfeer, door een ander evangelie te verkondigen, in een bepaalde charisma die ons gevoelsmatig en emotioneel moet raken. Velen laten zich dopen omdat zij enkel gevoelsmatig zijn geraakt, omdat zij emotioneel enkel zijn geraakt. En later? zie je ze weer verder gaan in de wereld… ben ik dan perfect? Nee, maar we kunnen wel steeds meer streven naar die volmaaktheid, we behoren daarnaar te streven, maar we doen dit zo weinig

  • sjouke120
  • maart 27, 2012
  Beantwoorden

  Ja dat is zo waar, willen we nog op de bres staan? We behoren juist te bidden voor deze mensen die anderen beinvloeden met hun muziek. Maar wij zijn lui geworden, wij zijn lauw geworden? van geest. Beste Henk, zelfs kerken zijn al zo misleidt, ze noemen christelijke pop,rap en etc. Maar het zijn gewoon invloeden van satan. Mensen worden vermaakt in mega kerken met toneel stukken. Mensen worden door charismatische leiders in een bepaalde sfeer gebracht. Zelfs het evangelie word zodanig gemaakt….

  • sjouke120
  • maart 27, 2012
  Beantwoorden

  AMEN?

  • sjouke120
  • maart 27, 2012
  Beantwoorden

  Henk van Zon is een goeie evangelist,? één van de weinigen die recht probeert te zijn in het Woord. Ik dank hem voor deze video….

  • sjouke120
  • maart 27, 2012
  Beantwoorden

  zelfs bepaalde moderne liederen van opwekkingsliederen zijn gebaseerd op new age die bedoelt zijn om mensen in een bepaalde sfeer te brengen, denk maar eens aan de eindeloze herhalingen in die liedjes. Hij werkt niet alleen door wereldse muziek maar heeft ook al? zijn plaats gevonden in de zogenaamde gospel muziek, christelijkerap, rock, pop etc. Velen beseffen dit niet. Maar zijn invloeden zijn al her en der verspreidt.

  • lolyboy97
  • maart 27, 2012
  Beantwoorden

  Thierry Debels is auteur. Het? boek ‘De rinkelende kassa van de Vlaamse popmuziek’ is uitgegeven bij Houtekiet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.