Echo & The Bunnymen geen zin in nieuw album

Echo & The Bunnymen geen zin in nieuw album
"Nieuwe muziek maken heeft toch geen zin." NU.nl spreekt gitarist en lid van het eerste uur, Will Seargant. Hij is anno 2012 cynisch over de muziekindustrie, maar vermaakt zich prima tijdens de nieuwe liveshows. "Ik vlieg nog altijd de hele wereld over …
Read more on NU.nl

'Muziek komt in mijn leven altijd op de eerste plaats'
Ik heb de richting gekozen omdat je als muziektherapeut mensen met bepaalde aandoeningen kan helpen met muziek. Ik heb altijd mensen willen helpen, en muziek is gewoon mijn leven, dus die combinatie lijkt me perfect. Aan de andere kant heb ik ook …
Read more on Het Nieuwsblad

Tags: , , , , ,
Previous Post

Nieuws uit Dordrecht: Dordtse cultuurorganisaties goed bezocht in 2012

Next Post

Dutch Stream Team – Biechtstoel – Mat Herben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.