een kadootje voor U

Het gevecht op het www is keihard en je ziet de gevechten van de kleine man om bezoekers te lokken.

Een kadootje geven doet het altijd goed.  Zoeken op het web levert vaak kadootjes op. Op www.dajomarkt.nl doen ze dit ook wel op een aparte manier.

Ze geven u daar 1 euro korting op een staatslot. Een euro lijkt niet veel, maar je moet hem eigenlijklijk niet laten liggen. Natuurlijk is er maar een beperkte hoeveelheid, maar toch. Het enige wat je voor die euro moet doen is je inschrijven en een artikel te koop plaatsen.

Echt vrij simpel om een euro te verdienen. De www.dajomarkt.nl laat nog wel wat staaltjes zien. Je kan daar gebruik maken van zogenaamde gelukswinkels. Voor 10 euro wordt u daar de eigenaar van. De bedoeling is dat u daar een artikel 10 maal in plaatst. Je hebt dan dus 10 aandelen voor b.v.

5 euro en het gaat hier om een antieke munt met een geschatte waarde van 30 euro. Als de aandelen verkocht zijn zijn heb je dus 50 euro verdient min 10 euro winkelhuur. De winnende koper heeft dus geluk want hij koopt de munt voor maar 5 euro. Het lot beslist wie de gelukkige aandeelhouder is. De trekking van de staatsloterij, het eindgetal, is bepalend.

Is natuurlijk al meer vertoond, maar in dit geval vrij onschuldig en de doorsnee nederlander geeft meer uit aan een criminele kermisklant. het zal wel niet mogen omdat het mensen aanzet tot gokken…. tja nogal hypocriet als je aan de andere kant mensen aandelen laat kopen  of jarenlang pensioenpremies laat ophoesten om er dan achter te komen dat het stelsel gebaseerd is op gokken met aandelen en verschuiven van uitstaande leningen.

Maar goed neemt u hier eens een kijkje dan krijgt u wat meer uitleg over de 1 euro korting.

 

Oh ja, mocht u daarna een paar miljoen winnen…laat het dan even weten.

 

Previous Post

Nou even serieus

Next Post

Einsteinbarbie meer dan een seo maar jazzy muziek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.