Fietslicht ziet het licht in de schijnwerper.

Fietslicht ziet het licht politie licht toe.

 

Fietslicht niet langer in de schijnwerper. Het had er alle schijn van dat de politie zou stoppen met het controleren en beboeten van mensen die zonder licht rijden.

Ook het hands tight bellen zou gewoon weer gedoogd worden.

Concentreer je op werkelijk crimineel gedrag.

Wat mij betreft hoeven ze niks meer te controleren. Als je vaak door Utrecht fietst dan weet  je dat het volkomen zinloos is om nog te controleren laat staan op te treden.

Drie puisterige fietsers naast elkaar. Geweldig en zeg er niks van, want je bent dan en een oude lul, liefst kankerlul dan wel een homo.

Dat laatste wil en kan ik ten zeerste ontkennen ondanks mijn roze brommer en staartje in mijn haar.

waar is mijn fiets
waar is mijn fiets

Een stoplicht is weggegooid geld voor fietsers die het massaal beter weten en de massa is de baas.

Ik word oud maar er zijn situaties die ik graag zou willen vastleggen om te laten zien dat mijn normen vervaagd zijn, maar dat die van mijn vriendelijke fietsers begraven zijn naast het graf van de Sade.

Koptelefoon van 300 euro op je kop en dan gewoon voluit met basboost. Als een nerd fietsen ze door de stad. Kijk daar is er 1 zonder koptelefoon. Meestal is dat een kleine pauze om te bellen. Ik bel even om te zeggen dat ik op het Neude fiets. Ja ik zit in de trein. Nee, ik kan niks vertellen, doe ik straks wel. Het nutteloze geleuter in bus, tram, trein, lopend, op de fiets en stoer in de auto kan mij niet boeien.

Wat hebben we elkaar toch digitaal veel te vertellen, terwijl de wereld gevaarlijk snel aan ons voorbij glijdt.

Op het Neude hebben ze al een hele tijd een proef om het stoplicht voor de fietser te veranderen in een oranje knipperend  baken.

Puur gelul alsof er 1 persoon bij het voormalig postkantoor zou stoppen. Er veranderde dus niks.  Het fietslicht ziet het licht in de schijnwerperper van normen en deugdzaamheid.

Ouders dienen het voorbeeld te geven, scholen moeten dat ondersteunen. Gelooft u het?

Conclusie, we laten het zo. Het aantal ongelukken bleef gelijk.

Er is een totale anarchie van fietsers. Er is geen verkeersregie mee. De wegen zijn niet bedacht op zoveel hard studerende tieners en dat geeft een enorme druk op de mentale geest van de mens.

Je kan niet meer galant iemand laten voorgaan behalve om 2 uur in de nacht.

Je wordt gelyncht als je het lef hebt om te stoppen.

Hee oude lul, rijd eens door!

Heb ik een boodschap? Nee, de controle op basisnormen en afspraken heeft alleen maar zin als we het ook eens zijn met die basisnormen, kennelijk zijn we dat niet.

Controle zal er altijd zijn. Het is de ultieme toets voor deze democratische rechtstaat.

De eerste politieman die mij aanhoudt omdat mijn lampje niet brandt scheld ik helemaal zijn huid vol. Ga criminelen vangen! Zet mijn fietslicht niet in jouw schijnwerper!

Previous Post

Lenen betalen, lenen betalen

Next Post

Doorwerken na je pensioen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.