Geen angst voor u

De omzet van de verschillende supermarkten is nog beter dan vorig jaar. We kopen ons dood aan dure gerechten, kerstgeschenken en als laatste nog een flink stukkie vuurwerk. Als we het al over angst hebben zal het in ieder geval geen koopangst zijn.

Ik doe niet vaak boodschappen, maar als ik ze doe dan schrik ik van het graaien en rennen van het verkeer in de winkel. Ik haat files, maar ik haat zeker de drukte in de albert heyn. Ook al ben ik geen reporter, je mag het vast wel even zijn. Ik kan het u aanraden, om gewoon maar eens wat vragen te stellen aan de mensen om u heen.

Ik klamp een al wat oudere vrouw aan. In haar karretje een schreeuwende peuter.Zo mevrouw heeft u het naar de zin? Van welke omroep bent u?, vraagt ze snibbig. Nee, nee ik ben niet van een omroep. Ik vraag het gewoon. Oo, wat was uw vraag ook al weer? Heeft u het naar de zin?

De vrouw kijkt me vreemd aan en lijkt in de war te raken. Meneer, ik heb hier geen zin in. Mevrouw, ik bedoel heeft u angst voor later?  Meneer ik heb altijd angst. Ik ben bang voor mijn man, voor mijn dochter en voor dat snotkind hier. Een reactie die ik niet helemaal verwachtte. Vleuterweide centrum nou niet echt de plek waar je dit verwacht. Een kil uit de grond gestampte centrum wat moet doorgaan voor een burcht. Ik loop er graag rond en voel me vereerd te behoren tot 1 van de trouwe bezoekers van vleuterweide.nl bijna net zo succesvol als mijn eigen sites. Ik zal er geen reclame voor maken want dat geeft gewoon een zweem van spam. Maar goed, de vrouw was al weer doorgelopen, het kind zwaaide nog naar me.

Plotseling voel ik een hand op mijn arm. Naast mij staat een enorme lange man van in de veertig. Waar bent u mee bezig vraagt de reus. Tja wat zal ik zeggen? U hoeft nu niks te zeggen. Hij pakt mijn hand vast en trekt me met hem mee. Als in een droom laat ik me door deze reus meevoeren.

Kan ik wel met hem meegaan. Ik stoot een puistkop aan. Hee homo kijk een beetje uit. Dat is vreemd ik ben geen homo, maar hij noemt me wel homo.

De lange reus trekt een lange neus en is volledig naakt. Moet niet veel gekker worden in Vleuterweide. Ik knipper met mijn ogen, gelukkig hij heeft weer kleren aan. Wat wilt u van mij?  Zonder ook maar 1 woord slaat hij hard op mijn kop.

Weg waren we . In een volkomen vreemde omgeving werd ik geleid door de reus. Wat heet leiden hij tilde me meer op. Als een rituele dans nam hij me mee naar een bar. Wat wil je drinken? vroeg de reus.De laatste tijd heb ik een enorme behoefte aan cola, maakt niet uit wat voor cola. Ik denk aan de griek, de griek in vleuterweide. Een prachtig menu, maar wat gooit die veel kruiden in zijn eten. Ik heb wel 10 dagen een vorm van nadorst. Naast mij staat Wilders. Te zot voor woorden en u gelooft me vast niet. Neem nou maar een colaatje vriend zegt hij vriendelijk. Zijn haar zit onberispelijk. Wat heb jij met die Somaliers vraagt hij kalm. Nou, eigenlijk niks. Ik ken ze niet. Waarom schrijft u dan over ze op Ekudos. Te gek, hoe weet die dat? Ekudos waar je meer ondergezeken wordt dan het toilet in een publiek urinoir. Zenuwachtig kijk ik in mijn colaglas. De miniscule spettertjes vermengen zich met het zweet dat van mijn gelaat afdruppelt. U bent een leugenaar sist Geert. U bent een Wildershater. Nee, echt niet, Geert. Ik schrijf omdat ik wil schrijven. Ja die vaginasmoes kennen we nu wel.

Heeft u wel vrienden? Hoe bedoelt u? Vrienden, je begrijpt me toch wel. Vrienden op ekudos? Volgens mij heb ik wel 4 vrienden op ekudos. Laat me niet lachen, je moet niet lullen. Je bent een gedoogtrut, een valse homo. Dat is al de tweede keer en ik wordt witheet. Ik ben geen homo en ook geen gedoger. Nog sterker, ik gedoog u niet.

Hhahahha vriend je kan een aap als vriend hebben of een scheur in je broek, het maakt allemaal niks uit ik ga je wegklikken,……

klik

 

Met een klap stond ik weer in de Albert Heyn. Geen hond die me aankeek. De vrouw was verdwenen, de reus onzichtbaar.

Waarom heeft die me meegenomen? Ik vraag het aan de assistent vakkenvuller. Meneer ik weet waar alles staat, maar hier kan ik u geen antwoord op geven. Wil ik het antwoord weten, is dit spam. Nee, want ik verkoop niks. Heb ik meer gekocht dan vorig jaar? Nee. Heb ik meer vuurwerk gekocht, nee, ik hou niet van vuurwerk.

Ik denk aan Geert Wilders en de Somaliers beide zijn mensen. Iedereen een individu. Elk mens is kind geweest, heeft gespeeld met vriendjes en vriendinnetjes. Je moet je toch herinneren dat je niet aan het gedogen was, maar gewoon aan het spelen.

Dus niet meer gedogen, maar spelen.

Ik denk aan de pensioenen en de hypotheken, maar ik denk met name aan al die gezinnen die een “zorgkindje” hebben en links en rechts gekort worden omdat Rutten de zelfredzaamheid meer wil doorvoeren. Dikke neus voor deze grappenmaker die zijn beleid verkwanzeld aan gedogers en aan nutteloos gebral.

Nederland is niet meer van de nederlanders, maar het is zeker niet van de Somaliers. Nederland is zijn smoel een beetje kwijtgeraakt, niet door de euro en ook niet door Ekudos, maar wel door mijn egocentrische verheerlijking van solistisch optreden en verbergen.

Is dit een wens voor 2012 nee hoor,u ziet maar.

 

 

Previous Post

Mens erger je niet

Next Post

Wilders boos op IND

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.