Gezocht schrijvers voor Seokunst/Linkelinks en biechtstoel

De titel zegt eigenlijk genoeg, er hoort alleen een klein dingetje bij, het wordt niet betaald!!!

Heeft niks met de crisis te maken maar gewoon met de kredietwaardigheid van linkelinks/seokunst en de biechtstoel. Ik hoop alleen dat u dit zal zien als een kans om uw talent duidelijk zichtbaar te maken. Zie dit als een platform voor uw creativiteit. Ik ben van mening dat er voldoende mensen zijn die een leuk stukje kunnen schrijven en dan niet meteen een telegraaf stukkie, maar iets vanuit je hart. Kortom geen hoogstaand literair verantwoord kunststukje. Mag natuurlijk wel.

Waar moeten de onderwerpen over gaan? Daar bent u helemaal vrij in, maar probeer raakvlakken te maken met de drie gebieden die genoemd worden in de titel. Op deze site kunt u vast wel wat voorbeelden vinden. De “normale” ethische afspraken worden ook hier gehanteerd.  Het onnodig beledigen dan wel discrimineren van doelgroepen dan wel mensen wordt niet getolereerd. Ik heb het gevoel dat mijn vorige zin wel wat vragen zal losmaken, of niet.

Ik vraag u om mee te doen, het staat u vrij om op verantwoorde wijze reclame te maken voor uw bedrijf dan wel eigen site, maar de inhoud van het stukkie dient meer te zijn dan een aankondiging of verwijzing.

Bent u van mening dat u geen talent heeft dan verzoek ik u juist met klem wel te schrijven.

Het enige wat u dient te doen is u te registreren. Na controle door de opperbaas (spam) zal u een bevestiging van registratie krijgen.

En wat er nu komt mag u dus ook gerust doen.

www.dajomarkt.nl pretendeert de nieuwe marktplaats te zijn, maar is gewoon nog niet ontdekt

 

Previous Post

Retsiem gokverslaafd

Next Post

Ben jij ook zo bang?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.