Global 2012 Marketing Cursussen – Beginner, Intermediate en Advanced – Aangekondigd door Global B2B Communications


Chicago, IL (PRWEB) 29 november 2011

Worldwide bedrijven en web professionals op zoek naar up-to-date informatie over hoe de huidige wereldwijde zoekmachines werken en hoe dit van invloed op succesvolle marketing, zowel lokaal als worldwideonline-en off-line , kunnen nu een of meer klassen afgestemd op hun vaardigheden worden aangeboden in locaties over de hele wereld door de medewerkers van Global B2B Communications. De lessen variëren van? dagen tot 5 daagse cursus aanbod en variëren in prijs van 300 $ – 2495 US $ . Scherp geprijsde particuliere lessen voor de dezelfde inhoud en met aangepaste modificaties, evenals live-online cursus instructie opties zijn ook aangeboden aan bedrijven, organisaties en andere groepen, zoals de handel organisaties in verschillende steden waar nodig en indien beschikbaar.

pre-registreren voor een of meer klassen in het bijzonder locaties en om updates van klasse kalender ontwikkelingen krijgen bezoek http://www.globalb2bcommunications.com/class-sign-up/ of schrijven naar 2012ClassCalendarUpdates (at) globalb2bcommnications.com .

Global B2B Communications 2012 Web Marketing Class Roster bestaat uit:

Web Basics:

1-Hoe kan een intelligente aankoop Web Marketing Expertise, zijn? -Daagse cursus ontwikkeld voor ondernemers en C-niveau managers belast met de inkoop zowel in-house of outsourced website ontwikkeling. Instructeur: Michael Marshall.

2-Web Marketing Do Nots — Leren van de fouten van anderen,? – Daagse cursus gericht op het bijzonder voor bedrijven die buiten Noord-Amerika, maar geschikt voor elke organisatie die is het creëren van een website voor de eerste keer of de onderneming zijn eerste website re-design en ontwikkeling. Instructeur: Amy Munice

3-Website Weekend, twee-daagse cursus ontwikkeld voor ondernemers met ideeën voor nieuwe startende ondernemers en eigenaren, marketing of communicatie managers van bestaande bedrijven die willen goedkope en makkelijk te lanceren professioneel uitziende websites die in staat van brengen van nieuwe producten of diensten aanbod naar de markt in korte tijd en uit te breiden als het bedrijf groeit. Instructeur: Amy Munice en anderen t.b.a.

Marketing PR Cursussen:

1-Global PR met Circa 2012 rekening met zoekmachines,?-daagse cursus ontwikkeld voor ondernemers, C-niveau managers, specialisten en communicatie voor bedrijven die producten of diensten wereldwijd of in meer dan een continent te verkopen. Klasse biedt overzicht en case study voorbeelden van hoe zoekmachines nieuwe kansen bieden en rendement-on-investment voor verschillende pr-tools en tactieken. Instructeur: Amy Munice

2-Hoe Web Competitive Analysis Tools gebruiken om zowel online als off-line Marketing Strategies, twee-daagse cursus ontwikkeld voor ondernemers en C-niveau managers die verantwoordelijk zijn voor business strategie te ontwikkelen, lead generation of marketing. Deelnemers kunnen ervoor kiezen om hun companys lijst van marketingdoelstellingen te brengen aan de klas om de case studies die in de cursus aan te vullen. Instructeur: Amy Munice

3-Het gebruik van Wiskunde voor SEO Copywriting, een dag les inclusief case study voorbeelden en herschrijven van de bestaande webpagina’s of online gevonden of gebracht door de deelnemers. Instructeur: Amy Munice

Social Media Cursussen:

1-Inleiding tot Social Media tools en functies,? -Daagse cursus ontwikkeld voor ondernemers en C-niveau managers door de redactie van UKs Nieuwe Media Kennis magazine en professor aan de Londense Westminster Business School. Deze cursus analyseert in grote lijnen een reeks van sociale media tools voor communicatie en samenwerking. Instructeur: Magda David Hercheui, PhD.

2-Social Media en Organizational Change,? -Daagse cursus ontwikkeld voor ondernemers en C-level managers bespreken hoe het nieuwe paradigma van user-generated content organisatorische transformatie vereist. Op basis van case studies, deze cursus verkent best-practices in het gebruik van sociale media voor communicatie en samenwerking binnen organisaties en over organisatiegrenzen heen. Instructeur: Magda David Hercheui, PhD.

3-Workshop over Social Media voor organisaties, een-daagse cursus ontwikkeld voor ondernemers en C-level managers om te leren hoe verschillende sociale media gebruiken in hun bedrijven. Door middel van case study voorbeelden deelnemers leren hoe ze sociale media tools combineren om betere zakelijke strategieën te ontwerpen voor communicatie en samenwerking. Instructeur: Magda David Hercheui, PhD.

4-WorkshopFinding je sociale netwerk. Een-daagse cursus. Prive-les workshops voor organisaties voor het opzetten van sociale netwerken strategieën gids, inclusief het identificeren van prioritaire sociale netwerken van de miljoenen van de wereldwijde mogelijkheden die zijn best-match doelen alsmede de planning dynamische communicatie-modellen die het meest gunstig om te helpen de organisatorische uitdagingen en doelen te bereiken. Instructeur: Magda David Hercheui, PhD.

AdWords Cursussen:

1-AdWords Basis: Inleiding tot Online Advertising, een-daagse cursus ontworpen voor elke / alle personen wier werk de uitvoering, de sourcing-of toezicht Google reclame of andere pay per click online reclame campaignsbringing u onlangs vrijgegeven informatie van de 2012 editie van Google AdWords voor Dummies, door de auteur en de originele en definitieve autoriteit op het web reclame. Instructeur: Howie Jacobson, PhD.

2-Instellen van een AdWords-campagne: Intermediate AdWords Instructie, een of twee daagse cursus opties, voor degenen die hebben deelgenomen AdWords Basics inleidende les of hebben weten AdWords-campagnes die een lage return-on-investment, opnieuw op basis op de onlangs vrijgegeven informatie van de 2012 editie van Google AdWords voor Dummies, door de auteur en de definitieve autoriteit op het web reclame. Instructeur: Howie Jacobson, PhD.

3-Geavanceerde Online Advertising: The Journey Heros, 1 of 2-daagse cursus bedoeld voor afgestudeerden van de begin-en intermediaire online advertising cursussen en / of ervaren AdWords-managers die werkzaam zijn in-house of als professional online reclame adviseurs met betrekking tot geavanceerde technieken voor het optimaliseren van AdWords-campagnes. De nadruk ligt op geavanceerde technieken buiten het bereik van de 3e editie van (december 2011 release) van Google AdWords voor Dummies. Instructeur: Howie Jacobson, PhD.

SEO Cursussen:

1-Inleiding tot Web Marketing en Search Engine Optimization, 2-daagse cursus is ontworpen als een passende inleiding tot web marketing voor zowel strategische marketing managers van kleine en middelgrote bedrijven en mensen met een dag-tot-dag verantwoordelijkheden voor online marketing. Instructeur: Michael Marshall.

2-Web Competitive Analysis: Advanced SEO, 3-daagse cursus bedoeld voor webprofessionals en C-Level Marketing executives regisseren online marketing initiatieven die behoefte hebben aan actuele kennis over de manier waarop 2012 zoekmachines werken en hoe te gebruiken wiskunde- op basis van taalkunde tools voor concurrentievoordelen. Instructeur: Michael Marshall.

3-A-ZWeb Marketing en Search Engine Optimization Master Level, 5-daagse cursus te combineren Inleiding tot Web Marketing en Search Engine Optimization en Web Competitive Analysis: Advanced SEO cursussen. Geschikt voor elke in-house manager van website ontwikkeling, professionele web-ontwikkelaars, online video producenten, zoekmachine optimalisatie consultants, SEO copywriters, en anderen die behoefte hebben aan gedetailleerde up-to-date informatie over web marketing. Let op: ook geaccrediteerd voor college-niveau door de Universiteit van Mississippi in de Verenigde Staten. Instructeur: Michael Marshall.

4-Hoe te betalen per klik en SEO, 1 of 2 daagse cursus ontwikkeld voor Trouw hands-on managers van web marketing initiatieven op alle niveaus, met betrekking tot hoe de gegevens en inzichten gebruiken van online reclame naar de website van conversies te versnellen zowel voordat SEO initiatieven zijn gestart en als mid-koerscorrecties. Instructeurs:. Howie Jacobson, PhD en Michael Marshall

Voor meer informatie over de verschillende koers syllabi, prijzen en voorwaarde kennisbank voorgesteld voor klasse aanwezigen bezoek http://www.globalb2bcommunications.com/web-marketing-courses/2012-marketing-
Zoek meer Search Engine Optimization Consultants Persberichten

Tags: , , , , , , , , ,
Previous Post

Baas van Fordgarage toont groot hart

Next Post

Mladic biecht en getuigt spijt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.