Doe_jij_het_licht_uit.JPG

glowing lines burned out

Glowing lines burned out

De lichtgevende strepen zijn niet meer. Wat leek op een geweldige uitvinding is als een nacktkaarsje uitgegaan.
Het beloofde licht in de bezuinigingsduisternis kan niet tegen vocht.
Op de provinciale weg bij Oss hebben de strepen zich diep weggetrokken in het asfalt.
De verf was voordat het opgebracht wel getest, maar de labarotorium opstelling blijkt in de praktijk niet dekkend genoeg geweest te zijn.
Het leek zo’n goede oplossing. Op vele plaatsen wordt tegenwoordig de straatverlichting uitgezet en geloof me dat is in de avonduren best een avontuur..
Laatst reed ik nog op de A2 volgens mij ergens bij Abcoude door een enorm zwart gat. Hulpeloos keken de verschillende automobilisten elkaar aan op dit brede stuk asfalt met trajectcontrole. In paniek werden tomtoms aangezt.
Hoe kun je de auto’s nou controleren als die in de avonduren eigenlijk de weg kwijt zijn?
Bezuinigingen doe je niet op veiligheid. Zoek eerst nar een werkend alterntief voordat je weggebruikers in het diepe donkere gat gooit. Het gezichtsvermogen gaat na je dertigste al aardig achteruit en je merkt dat je de verlichting van je Ipad ook wat feller zet. Volgens mij dus volkomen onlogisch om de verlichting uit te zetten.
Zet de verlichting dus gewoon maar weer aan of gaan we wachten totdat er grote ongelukken gebeuren?
 
 
Tags: , , ,
Previous Post
Waarheid.JPG
algemeen De Biechtstoel featured foute nederlanders

De enige coole fan is een fantilator

Next Post
Priesters_en_misbruik.JPG
algemeen De Biechtstoel featured foute nederlanders

Hulpje Bisschop verdient een schop

Comments

  • Judy
  • april 28, 2014
  Beantwoorden

  Voor mij betekende de led verlichting in het wegdek een bevestiging wat ik spontaan aan mijn echtgenoot had verteld als oplossing voor het zwarte gat waarin ik als automobilist geen enkel houvast meer op wegen zonder verlichting. Voor mij betekende het absoluut geen avontuur op onverlichte snelwegen! Dus toen deze oplossing werd aangedragen die ik eigenlijk in mijn simpele brein al had ontworpen, toch geen duurzame oplossing bleek te zijn, was ik diep teleurgesteld.
  Met retsiem pleit ik voor het terug brengen van verlichting op de weg, misschien in bescheiden mate ter hoogte van de bebouwde kom, maar verlichting moet wanneer de zon onder is!
  Libra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.