Gratis kraanwater in café en restaurant

Gratis kraanwater in café en restaurant

Als dat zo is dan ga ik elke dag even tappen. Neem mijn jerrycan mee en vul mijn bad en geef mijn plantjes volledig gratis water. De auto zet ik voor het restaurant en doe wat shampoo in mijn gratis emmer met water en, ja hoor, helemaal gratis. Dat die boeven van restauranteigenaren je opzadelen met een glas kraanwater voor maar liefst 2 euro is crimineel. Maar eigenlijk wisten we dat al lang. Een flesje but-wijn al gauw tegen de 20 euro, daar koop je 6 redelijke wijnen voor bij Appie of Gall. Als bezoeker gaan we daar gewoon vrijwillig zitten en betalen we giga-prijzen voor een hap waar ik de groente niet eens van op eet. Je hebt goede en je hebt slechte restaurants, meestal zit ik in de verkeerde. Niet assertief probleem eten, met tegenzin een hap nemen en dan toch tegen de bediening zeggen dat het heerlijk was. Door schade en schande wijs geworden omdat als je er wel iets van zegt de vakantiewerker er gewoon niet iets meedoet. Bang voor het blaffen van de tros-kok. Ik heb wel eens een discussie met de Chef gehad omtrent een biefstuk die ik te rood vond. Hij kijkt er naar, haalt zijn schouders op en zegt achteloos dat de biefstuk prima is. Nooit meer iets van hem gehoord. Niet alle bar eigenaren en restauranthouders zijn slecht. Er zitten zelfs vrienden van mij in deze beroepsgroep. Ze balen van de heisa van zulke berichten. Groen Links kan zich beter bezighouden met echte zaken. Van huis uit is de Nederlander niet op zijn mondje gevallen en zal zelf wel opkomen voor haar recht op zuiver kraanwater. Groen links zit op het verkeerde spoor en lijkt maar niet te sporen. Ik neem nog een glaasje water en spoel de frustratie met een klokje weg.

Tags:
Previous Post

Psssst lekker wijfie

Next Post

Incontinente apothekers lekken voor Tena

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.