Heeft u al een burn-out?

Steeds meer werknemers hebben er last van en natuurlijk ook de werkgever. Uitgebrand, de koek is op.

Het licht gaat uit en er komt niets meer uit je handen, laat staan je hersenen. Gezien de activiteit van mijn hersenen, moet ik toch al weer een tijdje een burn-out hebben.  Ik ga rillend naar mijn werk en ik zie dat ook andere forenzen daar last van hebben. Ik kijk naar de televisie en ik zie dat ook de Pvda een burn-out heeft. Job heeft het laatste vlammetje gedoofd. Er staan opeens mensen op de lijst die er beter niet op kunnen staan. Lijkt wel alsof ze niets kunnen verzinnen. Upc mag ziggo niet overnemen, tjeetje ik val om van verbazing. Ondanks de deelname van wat jongeren druipt de bejaardheid er van af. Ik brand van verlangen naar een wat meer vurig persoon die ik kan geloven geen druipkaarsen die stamelend hun visie op tafel leggen.Ze boeien niet, mijn vuurtje gaat er niet van branden, deuren gaan niet open.

Inmiddels heeft mevrouw Jacobi zich ook aangemeld.

Citaat|: “dat er soms boven de partijen gestaan moet worden om gezamenlijk plannen te kunnen maken om Nederland beter te maken”

Werkelijk, dit is pas een statement en verdient meer dan een waakvlam.

Lekker makkelijk om vanuit je burn-out op en aanmerkingen te maken en zelf buiten schot te blijven. Ik mis gewoon een Kok. De chef-kok van de Pvda. Een persoon die echt niet aan de kant gaat voor Wilders, of juist hem alle ruimte geeft om zichzelf te verbranden en te verbannen. Geen geneuzel over vrouw zijn dan wel man zijn dan wel green peace zijn.

Geef de Pvda mensen nog 50 dagen en er komen spontaan uit hoeken en gaten weer andere bekenden en onbekenden die schoorvoetend moeten erkennen dat ze eigenlijk een burn-out hebben, maar dat zij, ja juist zij de juiste man dan wel vrouw op de juiste plek zijn.

Ik moet u eerlijk zeggen dat toen ik dit laatst ook aan mijn werkgever overbracht, hij mij spontaan weer uitnodigde voor de bedrijfsarts.

Previous Post

A13/A16? No Way!

Next Post

Raad Arnhem praat in het geheim over miljoenenverliezen Schuytgraaf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.