Helft nederlanders te dik.

Mijn hemel, nog even en we zakken met zijn allen door onze polder heen.

Ik heb de beelden op het journaal gezien zonder geluid. Dat bewijst meteen dat ook doven dit prima kunnen volgen.

Dikke mensen met veel te veel vreetdingen in hun mond.

Ongezonde vleesstokken en slappe friet.

Hoe zou het trouwens met die andere helft zijn? Wie zouden dat zijn?

Stel je bent dik dan behoor je tot de helft van de Nederlanders. Je ziet een magere lopen  en dan denk je… shit die behoort tot de andere helft.

In de bus wordt je met de nek aangekeken omdat je extra kiloos ook een plekje moet hebben waar die andere helft wel eens de dupe van zou kunnen worden.

Even een zijsprongetje, tis toch raar dat je net zoveel voor een staanplaats betaald als voor een zitplaats in de trein.. Ik kan me daar echt aan dood ergeren.. Het is de macht van de vervoerder die misbruik maakt van de portemonnee. Als ik in de bus stapt is dat meestal 1 van de eerste haltes en je kan dan gewoon makkelijk zitten. Ongeveer 3 haltes verder is het afgelopen en dat is echt elke werkdag zo. In een geschaarde bus gaan wel 150 mensen, waarvan de helft maar kan zitten en toch betaalt die andere helft de volle mep.

Normaliter verwacht ik zulke maffia-praktijken meer in maffia-landen where ever that may be.

In de bus hoeven ook geen gordel om. Als het ergens gevaarlijk is dan is het wel in een bus. Een doorsnee veewagen biedt nog een betere beveiliging voor onze jonge, oude, dikke en dunne mensen.

In dit uitgepolderde landje zou dit toch een big issue moeten zijn.

In dit land waar men discussieert of verstokte rokers wel een behandeling moeten krijgen als ze longkanker krijgen, of nog beter altijd onderaan de wachtlijst.

In een land waar men niet lult als iemand te dik is om een benaderingsverbod af te vaardigen rond de Febo. Sorrie mevrouwtje u bent te dik, u dient twee plaatsbewijzen te betalen.

Voordat je de bus in gaat dien je op een digitale weegschaal te gaan staan en dat bepaalt de prijs. Dikke mensen moeten ook blijven staan omdat ze dan meer bewegen en om te voorkomen dat de bus te langzaam leegstroomt.

Ik moet niet de draak steken met mensen die door omstandigheden te veel overgewicht hebben opgebouwd, maar dat is ook niet de bedoeling.

Ik steek de draak met willekeurige wet en regelgeving.

Nu eerst even naar de Mac.

Previous Post

Cantates van Bach in Lutherse kerk

Next Post

Kunst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.