ik spoor en sport niet

helft van vrouwen sport niet

helft van vrouwen sport niet

De ene helft sport dus wel en de andere niet. Dat is dus prachtig. De andere helft zal wel bejaard en versleten zijn of doet alleen nog aan sport in de slaapkamer. Het is maar goed dat het hier om sport gaat en niet om spoort. Sommige vrouwen sporen niet en weer andere sporten niet.

Mijn vrouw mag sporten wanneer ze wil, maar ze wilt niet. Het buikje mooi rond en de borsten wegzakkend maar nog steeds trots.

Sporten is gezond en je kan er van afvallen. Zweet je dood, kijk naar tell sell. Daar kun je een methodiek bestellen die je wel even zal laten zweten. Ik heb eens naar de beelden gekeken op een zondagochtend net voor de dominee en ik werd er niet goed van. Wel moe. Een soort van commando mannetje dwingt vrouwen en mannen tot prestaties die alleen zijn weggelegd voor topsporters. Ik ben ook een beetje dik, maar met een hernia zit een dergelijke training er niet in. Krankzinnig, insane, insanity.

ik spoor en sport niet
ik spoor en sport niet

Laat me wakker worden, niet in het zweet en met een aantal kilo’s meer spier. Afvallen doe je met je hersens, als het daar niet goed zit dan blijf je jojojojo-en.

Ik probeer mijn tenen te zien en buig me met een mensendieck zucht voorover. Wat een kolossale buik heb je eigenlijk van boven af gezien. Van onderen kan ik dat niet beoordelen, maar er moeten nu echt wat kilo’s af. Insanity laat ik voor wat het is.

Meer lezen kan ook hieronder.

Bijna 50% van de Nederlandse vrouwen sport niet. Toch wil tweederde zich in 2013 graag fitter en gezonder voelen. De belangrijkste voornemens zijn afvallen, vaker tijd vrij maken voor ontspanning en meer sporten en bewegen. Dat blijkt uit onderzoek van …
Read more on Blog.nl (Blog)

 

Tags: , , , , ,
Previous Post
werkeloos
featured Werkloosheid

Werkloosheid eurozone hoog

Next Post
leidscherijn1
algemeen featured

Leidsche Rijn wordt crimineler