Nog_even_wachten.jpg

Homo’s moeten nog even wachten

Homo’s moeten nog even wachten

De paus is blij met dat ietsiepietsie kleine beweginkje in de katholieke doctrine. Op hetzelfde moment uit hij ook scherpe kritiek op de vastgeroeste conservatieve kardinalen en bisschoppen.

Harteloze mensen die hun harten sluiten voor de zorgen van gewone gelovigen.

Homo’s behoren daar zeker toe maar worden eigenlijk nog niet eens genoemd. Het lijkt een verkruimelde hostie als stip op de horizon.

Wees toch wat soepeler voor mensen die na een scheiding weer zijn hertrouwd.  Nou, dat gaat er wel komen. De paus lijkt een wijs man die niet te beroerd is om zijn gevolg er flink van langs te geven, helaas met maar weinig resultaat voor de homoseksuelen en andere geaardheden.

De kerk die met al zijn eigen criminele activiteiten pas sinds kort “uit de kast” lijkt te komen, houdt dezelfde kast voor de homo’s  stevig op slot.

Menig oudgediende katholiek moet ook niks va homo’s hebben laat staan toelaten op hun pijnlijke banken en meedoen in de viering van hostie en hypocrisie.

De paus vecht niet tegen windmolens maar tegen,vastgeroeste, zelfingenomen, naar macht beluste, in de kast gekropen, sukkels.

Gelukkig voor hem is het nog maar een kleine meerderheid die zich krampachtig vasthoudt aan nutteloze doctrine en onderdrukking en over een paus of 30 zal er zeker in een synode besloten worden voor erkenning van een groep mensen die er al eerder waren dan het katholieke geloof.

Natuurlijk klinkt het raar als er vanaf de kansel het volk wordt begroet met de volgende woorden. “Welkom kinderen van God en Homo’s”. Een expliciete begroeting lijkt me wel op zijn plaats na  eeuwen van vervolgingen en betichten van het hebben van een enge ziekte.

Geloof me je moet goed ziek zijn geweest om priester te willen worden. De literatuur vermeldt al jaren de in de kast gekropen priesters waar sommigen zich vanuit macht en frustratie, met schering en inslag, zich vergrepen aan weerloze jongetjes en meisjes.

Een nutteloze vergelijking, als het al een vergelijking is, met het weren van homo’s uit het katholieke geloof. Of toch niet?

Ik weet zeker dat als er al een God is hij zeker niks tegen homo’s heeft, hij heeft ze tenslotte zelf geschapen.

Alles wat God heeft gemaakt is goed, zelfs beter dan Apple en daar begon het toch allemaal mee.

Tags: , , , , ,
Previous Post
Groene_stroom.jpg
algemeen featured

Stroom is zwart

Next Post
Jacht_op_appers.jpg
algemeen featured

OV opent jacht op appers