Ik kocht een ei

Ik kocht een ei en ben een ei. Zoals mijn oude baas zei “twee eieren per dag houden je zak strak”. Er werd zwaar om gelachen terwijl ik me verbaasde over het slechte rijmen.

Het ei dat de ei wilde zijn. Het hebben van kippen is nog geen garantie voor een ei.  Het omgekeerde is ook waar.  Ik durf te wedden dat u wel eens denkt, dat was eigenlijk een eitje teveel. Mijn cholesterol gaat op hol. Mijn aderen slibben dicht. geen noodzaak tot het meten van bloeddruk zolang dat kreng zich nog laat horen.

Ik slik wat er te slikken valt, valt anders op de grond of wordt vergeten. Weet wel dat volgens de verpakking je een aardige benauwdheid te pakken kan krijgen en dat waarschijnlijk je grootmoeder de enige is die op je graf staat te dansen zonder maar een stap te verzetten.  Mijn grootmoeder is hetzelfde als mijn oma en ook jouw oma.

Vandaag verbazingwekkend verbaasd, verdwaasd op ekudos ging iedereen los. Een draadje los, los van ekudos en toch de klos.

Veel berichten, veel nieuws veel volkskrant veel al bestaande artikelen veel van hetzelfde maar wel staan ze er op.

Mijn artikelen staan er ook op bezocht door eku vrienden met IQ en EQ.

Onenigheid tussen de dood van meisjes in huizen en poep op pinautomaten.

Pampers verplicht voor schapen.

Misschien dat mijn eitje daarom zo lekker smaakt en maakt dat je wat zachter tikt

op de buitenkant omdat je niet echt weet wat er in de binnenkant zit.

 

Previous Post

Indianen muziek

Next Post

Biechtstoel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.