Incutio helpt klanten omzet te verhogen tijdens de feestdagen


(PRWEB) 29 december 2011

Ieder jaar, online winkelen wordt steeds vaker voor. Volgens http://www.cnet.com/, online vakantie door te brengen hit een all-time high van vorige week. Tussen 1 november en 18 december, Amerikaanse online shoppers hebben maar liefst 32000 miljoen dollar besteed, springen 15 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, toen de omzet 27,8 miljard dollar hit, onderzoeksbureau ComScore gemeld.

Incutios e-commerce-oplossing, salesonrails (http://www.salesonrails.com/), heeft bijgedragen aan grote merken en kleine boetiekjes als verkoop tijdens de feestdagen te verhogen. Een van de Incutios klanten nog gemeld dat in de eerste 10 dagen van december, meer geld werd via hun online winkelwagentje dan tijdens het gehele jaar 2009.

Met de hulp van Incutios e-mail marketing oplossing, Carrier Pigeon (http://mycarrierpigeon.com/), klanten in staat waren om het woord eruit te komen over speciale online aanbiedingen en besparingen tijdens de vakantieperiode. Veel bedrijven maakten gebruik van het kapitaliseren op de laatste minuut e-commerce vakantie shoppers door hen eraan te herinneren via e-mail.

Door Incutios search engine marketing consultancy, het team ook geholpen naar de website van het verkeer te verhogen via een vooraf gegenereerde leads. Met behulp van organische SEO praktijken en pay-per-klik, doelgerichte zoekwoorden werden geïdentificeerd om online shoppers leiden in de goede richting.

2011 is een ongelooflijk jaar voor onze klanten, zegt Andy Piggott, Managing Director van Incutio, Wij zijn dankbaar om te werken met een breed scala van online bedrijven en we houden hen te helpen bij al de naald bewegen!

Over Incutio: Incutio is een groeimotor bedrijf dat zich richt op het helpen van klanten hun web bedrijven schaal door middel van innovatieve SaaS-oplossingen, consulting services, strategische advisering en investering. Incutio is het best bekend om haar expertise in content management, e-commerce, e-mail marketing, search engine marketing, Internet-infrastructuur en enterprise sales. Be Inspired. Bezoek http://www.incutio.com/ voor meer informatie.

###

 
                
                
clear=”all”

Tags: , , , , , ,
Previous Post

Turner and the Elements

Next Post

Van de zusters Clarissen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.