Kinderporno niet traceerbaar op internet

Lang leve de Tor lang leve de persvrijheid. Persvrijheid en onderdrukking zitten dicht bij elkaar. De mensen in onderdrukte landen weten het anonieme internet te gebruiken om niet vervolgd te worden. De man die een meisje van 2 jaar in haar kont wilt neuken, maakt gebruik van datzelfde systeem. De fotoos en films vliegen versleuteld en via omwegen naar de zieke klant.  De man die zijn kind aanbiedt en uit zijn achterbak een klein zacht stoffen snoer laat zien waarmee hij het meisje zal boeien. Voel eens hoe zacht……………

Pauw en Witteman besteden er hun zendtijd aan. ben ik nou echt zo naief? Ik dacht echt dat het om relatief kleine aantallen gaat. Er wordt nog fors geproduceerd.

Wat had ik deze man graag met zijn kop zijn eigen kofferbak in gedouwd. zijn anus zou ik mechanisch laten oprekken. Zijn vuile bek zou ik volgieten met snelcement. Je kan ze doden je kan ze tergen, maar kwijt raak je ze dus nooit.

Wat kunnen we makkelijk overgaan van pedofiel naar bezuiniging. Het is stuitend hoe nonchalant we omgaan met stilstaan bij trauma’s. Kinderen verdienen meer dan dat. We schieten tekort in de bescherming.

Ik neem me voor om elke dag te denken aan deze kinderen, daar zullen ze vast blij mee zijn.

Dank je Rets, you make my day. Kill. Nee doden moeten we de daders niet, ze zijn ziek.

Zieke koeien worden toch ook afgemaakt? Een koe heeft zover ik weet nog nooit een minderjarig meisje of jongen onteerd. Alweer zo naief Rets.

En als het kan als het lukt…dan wil ik echt… begrijp je? Neuken? Ja, maar wel zachtjes hoor, in haar kontje.

Ik kan het niet meer volgen, als je zo bedacht je stappen uitstippelt en zo schijnbaar makkleijk je macht misbruikt, dan ben je alleen maar ziek als je het uitkomt.

Schiet mij maar lek. Ik word er schijtziek van.

Previous Post

Websiteoptimalisatie

Next Post

Draadstaal – S01E14 – Schilderkunst 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.