Kleine bedrijven en aspirant Entrepreneuers Seek een concurrentievoordeel met Betaalbare Online Marketing Training

Philadelphia, PA (PRWEB) 01 november 2011

Online marketing en social media is een kritische manier om nieuwe klanten te krijgen, maar veel eigenaren van kleine ondernemingen zijn te geïntimideerd om SEO, Google AdWords, Facebook, Twitter en gebruiken bloggen om de verkoop te verhogen. Degenen die geïnteresseerd zijn in het leren hoe de markt online kan de begroting aan een adviseur te betalen of educatieve conferenties bij te wonen in plaatsen als New York, Las Vegas en San Francisco ontbreken.

Op de Be There Online-conferentie op 7 november 2011, zal meer dan twintig sprekers demystificeren online marketing en social media voor kleine bedrijven, non-profits, consultants en iedereen die een concurrentievoordeel in de digitale markt. De Philadelphia gebied is de thuisbasis van vele marketing experts, die op congressen spreken in het hele land dat de kosten honderden of zelfs duizenden dollars bij te wonen. Deze marketeers erkende de behoefte aan low-cost marketing en social media training, dus zij hebben afgezien van hun spreken vergoedingen om ervoor te zorgen betaalbaar onderwijs beschikbaar zijn in hun lokale gemeenschap.

Wil Reynolds van SEER Interactive zal de opening keynote adres op SEO (search engine optimization). Wil Reynolds heeft gewerkt met Fortune 500-bedrijven als lokale Philadelphia bedrijven om hen te helpen te vinden in Google, Bing en andere zoekmachines. Zijn carrière begon op een web-marketing bureau in 1999, waar hij speerpunt van de SEO-strategieën voor bedrijven die Barnes & Noble, Disney, Harman Kardon, Beers, Doubleclick, Hotjobs, en Mercedes Benz USA (om een ??paar te noemen) inbegrepen. Hij stichtte SEER Interactive, een Philadelphia-based SEO-bedrijf in 2002.

Meer dan 20 marketing experts uit de regio Philadelphia zal bijdragen tot de aangeboden didactische panelen. Bezoekers van de conferentie kunnen kiezen uit panelen op Twitter fundamentals, Facebook advertenties, website design, pay-per-click advertenties, Google Places, e-mail marketing, lokale zoekmachine optimalisatie, Google AdWords, affiliate marketing, Yelp, Foursquare, video blogging, public relations en meer.

Sarah Peppel, een marketing-hoogleraar en mede-oprichter van Be There Online, legt uit: “We voelden ons BeThereOnline zou een waardevolle service aan eigenaren van kleine bedrijven, non-profitorganisaties en zelfs individuen op zoek naar velden schakelen of opnieuw in het arbeidsproces te ondersteunen. “

Debbie Bookstaber, de eigenaar van interactieve marketingbureau Element Associates en mede-oprichter van Be There Online, voegt toe: “De vaardigheden geleerd op deze conferentie zal concurrentievermogen van het bedrijfsleven en particulieren meer inzetbaar.”

De Be There Online conferentie zal plaatsvinden op Franklin Commons in Phoenixville, PA en uitvoeren van 8u 17u30 met een snelheid netwerk lunch georganiseerd door de Phoenixville Kamer van Koophandel. Deelnemers kunnen deelnemen voor slechts 49,50 dollar met korting code Supercheap. Studenten zijn van harte welkom om deel te nemen voor slechts 25 dollar met korting code STUDENT.

Over There Be Online:

De Be There Online conferentie zal worden gehouden in Phoenixville, PA op 7 november 2011 om Franklin Commons. Registratie is te vinden op BeThereOnline.com.

###

 
                
                
clear=”all”

Tags: , , , , , , , , ,
Previous Post

Liefde is …… (muziek The Rose, WestLife)

Next Post

Goedkoop adverteren – Internet Marketing Gratis linkplaatsing

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.