Merkies_verliest.JPG

Merkies verliest

Merkies verliest

Merkies, wie kent haar niet. Nou, ik niet. Maar nu wel. Deze dame uit PvdA kringen is niet de beoogde kandidaat lijsttrekker voor de Europese verkiezingen.

Volgens vele mensen binnen de PvdA kan zij niet samenwerken en is dat een competentie die onontbeerlijk is voor een dergelijke baan. Naast dat alles is er ook nog een heel klein akkefietje wat betreft het terugbetalen van teveel gedeclareerde kosten. Nu inmiddels wel terugbetaald, maar daar heeft ze vele jaren over gedaan. Ongelooflijk dat je met dergelijk gedrag je zelf zo naar voren schuift, dat is gewoon om moeilijkheden vragen. Als ik de kas belazer op mijn werk dan kan ik rekenen op een stevige disciplinaire straf. mensen zijn voor minder ontslagen. Deze dame heeft gewoon nog mazzel gehad maar ik hoop dat dit niet exemplarisch is voor PvdA mensen want dan wordt het de partij van de afzetters. Letterlijk afzetters, want dat is het enige wat je moet doen om de boel weer zuiver te krijgen. Politici die hun zakken vullen op een oneigenlijke manier zijn geen politici en moeten zich zeker niet zich opwerpen als een goede vertegenwoordiger binnen Europa van het Nederlands goed.

Discussies over diplomaten hebben we nu wel ruimschoots gehad en daar past dit ook een beetje tussen. Hoe hoger je komt hoe dieper je kunt vallen en dat is zeker van toepassing voor de dame Merkies.  Het lijkt me verstandig als deze dame de “eer” aan zichzelf houdt en kiest voor absoluut zwijgen.

Laat de Pvda vooral integere mensen naar voren schuiven want het geklooi met belastingcenten op een dergelijke post is een regelrechte schande en moet volledig worden uitgebannen. Europarlementariërs hebben al geen goede naam in relatie tot hun declaraties voor vergaderingen waar ze zich alleen maar even melden om weer te vertrekken naar zogenaamde veel belangrijkere zaken. Kort gezegd dat zijn gewoon BOEVEN.

Tags: , , , ,
Previous Post
Bontes_gaat_nat.JPG
featured Politiek Wilders

Bontes komt om zijn lontjes

Next Post
Arts_in_nood.JPG
algemeen featured foute nederlanders Gezondheid Politiek

Euthanasie volgens de plastic zak methode