Mijn Seo heeft een Soa

Google houdt me goed in de gaten en dat is een goede zaak. Soms wat rare meldingen als ik een zoekopdracht geef. Schijnbaar malware op mijn laptopje?

Een soa opgelopen met mijn wordpress…tragisch. Mijn seo lijkt zich te ontpoppen als een gestrand schip. Domeinnaam slaat aan maar soa blijft.

Hoe zit het met mijn ranking? gewoon nog op 0, niet zo hoog, maar wel stabiel. Dajomarkt doet het beter staat op 2.

Schrijf deze stukjes ook voor ekudos en ik garandeer u doe dit ook schrijf een stukje ga dan naar bijvoorbeeld ekudos en kondig uw artikel aan.

Doe dat natuurlijk met een link naar uw artikel.

Normaliter ga je met een soa naar de dokter of niet. De gevolgen kunnen desastreus zijn. Mijn Seo heeft een soa dokter lijkt me niet gepast.

Ik laat de dokter maar even zitten en hou me vast aan de senseo zonder soa.

Tijd is een factoor die altijd meespeelt. Voordat je site goed wordt gevonden dien je een historie op te bouwen en vooral je blijven inzetten is belangrijk.

Heb je eventueel een relatie? Stoppen vooral stoppen. Heb je kinderen? Vooral veel uitbesteden, ze lopen alleen maar in de weg.

Seo baart kunst en zeker geen kinderen. Stop met sociaal gedrag doe dat alleen nog maar op facebook en twitter je vrienden gek.

U snapt natuurlijk dat dit volkomen onzin is, al mloet ik bekennen dat soms een spinsel mij raakt waarin geen plaats is voor vrouw en kinderen.

Ik moet even aan de slag en u gaat natuurlijk meedoen. Heeft u me al opgezocht? Begrijpt u het nog allemaal? Kan ik u misschien even helpen?

Heb eigenlijk vandaag geen zin, maar ik moet wel even.

Vanavond ga ik mijn persoonlijke linkpagina en daar zullen we het vast de volgende keer over hebben. Ik zou zeggen grijp uw kans en meldt u hier aan. Ik weet zeker dat ik uw link ga plaatsen mits het geen goedkope, sleezy pornosite is. Ik ben eigenlijk op zoek naar kunstenaars, kunstenaars die zich niet verschuilen voor seo en mee willen doen om de kunst een vaste plek te geven en niet hoeven te kotsen om reliëf te krijgen. Dat moest er even uit, sorrie daar voor. Ik heb dus overal plaats voor u en ik zou maar opschieten. Ik noem ze nog even:

www.dajomarkt.nl

www.linkelinks.nl

www.seokunst.nl

www.onzez.org

en binnenkort nog een linken pagina.

U site kan dus ook een plekje krijgen….. de soa is niet besmettelijk de kunst wel.

Rets kan wel wat soja gebruiken.

Oh ja,  seo kunst staat zo goed als 1 in de zoekwoorden soa.

Previous Post

Einsteinbarbie meer dan een seo maar jazzy muziek

Next Post

Domeinnaam ziet het licht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.