Nashville SEO Expert en Lokale Guerrilla Marketing CEO levert oplossingen voor video SEO


Nashville, TN (PRWEB) 15 december 2011

Nashville SEO guru en CEO van Wendy Stevens, co-auteur van het onlangs uitgebrachte boek ‘Het beste van Guerrilla Marketing’, heeft geholpen draai de droom van het bezitten van half-of alle front-pagina vermeldingen op Google naar een plausibele werkelijkheid met Nashville SEO campagnes.

Wendy Stevens, Nashville ingezetene, inspirerende coach en CEO, geeft tips over Video SEO in haar meest recente blog:

“Google en Youtube zijn zowel Google de belangen en de relevantie valt uiteen in drie categorieën:

1) inhoud

2) relevantie

3) populariteit

Video SEO succes is gebaseerd op alle drie de factoren.

Populariteit van een webpagina verwijst naar het aantal en de kwaliteit van de links naar het van andere webpagina’s op het internet wereld. Hoe meer inkomende links een site heeft en hoe meer ze vandaan komen gerenommeerde sites (in Googles ogen), hoe beter uw site rang. Dit is de belangrijkste factor in Google SEO.

Googles succes is vooral te wijten aan haar besluit om te beoordelen webpagina’s op basis van de hoeveelheid en de kwaliteit van de links die ze ontvangen net als de academias rating van een wetenschappelijk artikel. Hoe meer een artikel is gebruikt als bron door andere wetenschappers, de meer gezaghebbende dat artikel wordt.

Google gebruikt dezelfde formule voor alle sites: hoe meer een site krijgt genoemd van andere sites, des te meer gezaghebbende het is. Met andere woorden, hoe meer links een site heeft, hoe beter rang itll, te krijgen.

Dit aspect van Googles algoritme is gebaseerd op het principe dat sites met goede inhoud natuurlijk dient te worden gebruikt als bronnen door andere sites. Maar de oudere Google wordt, hoe moeilijker het wordt voor sites om op natuurlijke wijze het genereren van de benodigde link populariteit om aan de top van de zoekresultaten van Google positie, ondanks de kwaliteit van hun inhoud.

Aan de andere kant, naar Google fronsen op websites die zich bezighouden met zwarte hoed SEO winnen kunstmatige link populariteit. Dus, wat zijn je te doen als u wilt dat uw site voor die # 1 positie te concurreren in een concurrerende markt?

Het antwoord is Youtube. Oh ja, weet je dat Google eigenaar van Youtube?

Ten eerste kun je niet zomaar gaan zitten en wachten op anderen om hun sites een link naar de jouwe. Die simpelweg gewoon gebeuren. In een wereld waar er duizenden nieuwe sites elke dag gebouwd, je potentiële bezoekers van de site op geen enkele manier te vinden om uw inhoud te kunnen lezen (tenzij je al rank op Google).

Ten tweede kun je niet zomaar schrijft commentaar op 100s van blogs of fora om de populariteit u nodig hebt (winst omdat de meeste van deze opmerkingen en de links je krijgt van hen hebben nofollow attribuut betekenis Google geeft hen geen waarde.

En ten derde, wat zou zes maanden geleden hebben gewerkt (in een succesvolle link-bouwtechnieken), mag niet langer een goede praktijk.

Maar er zijn andere manieren.

Op lokaal Guerrilla Marketing, ons onderzoek en ontwikkeling team werkt elke dag het ontdekken van nieuwe methodes die we kunnen gebruiken om semi-kunstmatig (en nog natuurlijk) het verbeteren van onze klanten link populariteit en daarom hun Google-rankings. Om u te helpen onze lezers, we delen onze nieuwste technieken, zodat u kunt deelnemen aan een beproefde en ware link-building campagne die u zullen helpen uw rankings verbeteren op Google.

En hier is een lijst van wat werkt voor ons:

Blogging:. blogs wij bouwen voor onze klanten en constant houden up-to-date met nieuwe berichten, terwijl de koppeling van hen aan onze klanten sites

Directories: we leggen onze klanten sites mappen die een PR3 of meer hebben. Hier is een lijst van directories die we aanbevelen.

artikelen: schrijven, het optimaliseren en het indienen van artikelen aan gerenommeerde sites helpt ons link populariteit te krijgen voor al onze klanten. Hier is een lijst van artikel sites met een goede page rank.

Persberichten: schrijven, optimaliseren en het indienen van persberichten naar nieuwssites heeft grote voordelen voor onze klanten. Kunnen we meteen het verbeteren van hun rankings als we releases in te dienen voor hen.

Freebies:. wij bieden freebies om die bezoekers van de site die verwijzen naar onze klanten sites

Deelnemers:. we gaan na die sites die linken aan onze klanten concurrenten en vragen links naar onze klanten sites

Partners:. Wij vragen onze klanten om links van hun partners en / of vrienden plaatsen verzoek

Al het bovenstaande is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Betrokken zijn bij elk van deze technieken vereist maanden van hard werken, een volledig begrip van SEO en, uiteraard, geld. Toch weve in staat geweest om de lokale, kleine bedrijven zetten in op grote internationale degenen in een kwestie van een paar maanden door het beoefenen van wat we zeggen.

Dus als youre iemand die doesnt hebben het geld om een ??professioneel SEO-bedrijf (we bedoelen met ons, ha ha) te huren, dan moet je de fijne kneepjes van SEO te leren. Met hard werken itll neem je een paar jaar om de technieken onder de knie en na het investeren wat geld en veel tijd, youll in staat zijn om uw site rang boven iedereen.

Vaak zullen slimme zakenlieden die over aanzienlijke financiële steun belangrijke taken delegeren aan professionals, in plaats van de uitgaven jaar mastering wat iemand anders al kent en het wegnemen van de focus van hun bedrijf. Als u een van die slimme mensen uit het bedrijfsleven, vraag een gratis consult en goed met plezier te kijken naar uw site en kijken of het in aanmerking komt voor onze Top van Google-programma. “

Nashville SEO is een essentieel onderdeel van de hedendaagse zakelijke wereld en biedt een uitdaging die het mogelijk maakt veel te ondernemen, maar slechts tot een paar slagen. Ondernemers worden gestimuleerd om de bovenstaande tips proberen en om de lokale Guerrilla Marketing contact opnemen als ze vinden dat ze hulp nodig hebben met Nashville SEO.

###

 
                
                
clear=”all”
Meer Google Seo Persberichten

Tags: , , , , , , , ,
Previous Post

Hoezo tekenen een kunst ?

Next Post

Walk on water (Liquid Mountaineering)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.