Nederlanders willen Wilders uit EU

We vonden hem toch al niks

Nederlanders willen Wilders uit EU.

 

Tja een kleine verandering in een titel. Een subtiele vergissing en het nieuws krijgt een totaal andere wending.

Natuurlijk wil Wilders Nederland uit de EU.

We worden betutteld vanuit Brussel en de eisen die daar gesteld worden betekent wellicht een snelle ondergang van Nederland.

We zullen het nooit weten want we stappen nooit uit de Eu, misschien dat we er een keer uitgeknikkerd worden, maar dat is weer heel andere koek.

Misschien heeft Wilders gelijk, misschien heeft hij emotioneel wel gelijk en kan hij op deze manier de kiezers weer naar zich toe lokken. Op zich niets op tegen want elke partij doet wel een uitspraak die gebaseerd is op het raken van mensen op het emotionele vlak.

Op het juiste moment het juiste signaal of juist niet.

Tijd geleden was er wat ophef over Roemenen en riepen we dat we niet alle Roemen over 1 kam moesten scheren. Was met grote letters te lezen in een krant, met op de volgende bladzijde een drietal koppen die melding maakten van vergrijpen die gepleegd waren door een stelletje Roemenen.

Als je dan de knop indrukt en dus gaat roepen dat Roemenen ons klimaat verpesten en een gevoel van onveiligheid geven dan ga je echt wel weer scoren.

In een tijd van een recessie dan wel naderende recessie of vermeende recessie zijn we meer gevoelig voor hullie en zullie. We gaan ons territorium harder verdedigen. De regels worden strakker ons beeld wat nauwer.

Nu uit de Eu stappen geeft volgens mij meer ellende dan er in blijven. Ik ben geen econoom om dat te staven en al was ik dat wel, `wie gelooft er nog een econoom”?.

 

1)      Moet Wilders uit de EU?

Nee Wilders moet natuurlijk blijven. Hij is de man met de kritische blik en durft dingen hardop te zeggen die wij met zijn allen denken.

 

2)      Moet Nederland uit de EU?

Nee dat zou onze crisis alleen nog maar verergeren, we moeten eerst de EU ons uit de shit laten halen en dan zouden we er wel slim aan doen om eruit te stappen 🙂

 

3)      Van welke buitenlanders krijgt u de kriebels?

Ik krijg voornamelijk de kriebels van de Belgen. Die zijn besluiteloos en veel te zacht voor deze wereld. Zij hebben hun land niet op orde en daar hebben wij last van en moeten wij aan mee betalen.

 

 

Previous Post
Politiek

Samsom links van het midden

Next Post
Indo gerechten Recepten

Roti Kukus van Nanda’s kookhoek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.