Nep merken en nep politie

De enige dag dat de nederlanders zelfstandig ondernemer kunnen zijn en dan wordt het weer verpest door een tweetal nep rechercheurs.

Wie heeft er niet wel eens kleding gekocht met een nepmerk er op? Wat denk je van al die neppe horloges of tennisonderbroeken.

Sta je lekker winst te maken naast een jochie met een jankende viool komen er twee neppe rechercheurs aan die je op de bon slingeren en je ook nog een boete laten betalen. Nog veel erger je criminele waar wordt ook nog ingenomen.

Wat een criminelen, allemaal gebeurd op de vrijmarkt in Amsterdam. Mensen doe dat dan ook niet, tis een feest voor de kinderen om hun spulletjes te verkopen. Die broeken, tassen en andere waar verkoopt u maar via marktplaats, dajomarkt, speurneus, tweedehands of desnoods e-bay.

De politie vindt de zaak niet van dien aard dat ze er actief achter heen gaan. Zal ook wel een nepagent zijn geweest.

Mensen kinderen wat lag er weer een troep op de stoep! Een grote plastic uitstalling van uitgespeeld speelgoed. Duizenden boeken die gelezen zijn. Xboxen die al oud zijn. Veel heel veel meuk.  Helaas niemand die zijn kinderen of echtgenoot te koop aanbood. Weinig illegale voedselvergifteraars. Vroeger kon je nog lekker snacken van particulieren die de smaakpolitie niet zouden overleven…. echt heerlijk. Vlees dat al uren in de kofferbak heeft gelegen en vervolgens kort wordt aangebraden op een houtskoolvuurtje.

Tags:
Previous Post
Politiek Rets vertelt

Billenfilmer betrapt

Next Post
Indo gerechten Recepten

Babi Bali

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.