No mercy voor Albayrak geen mercy voor deze auteur

Auteurs zijn gelukkig ook maar mensen zeker als ze vergissingen toegeven…les 1 doe je werk goed, werk anders anders niet.

Verkeerde film verwijderd,

Albayrak wordt beschadigd. Albayrak wordt de laatste tijd behoorlijk negatief afgeschilderd en heeft daar erg veel last van.

Als politieke bekendheid sta je vaker onder vuur maar hoe ver mag dat gaan? Moeten we medelijden hebben met mensen die zich op een bepaalde manier opstellen die scherpe reacties op zich afroepen.Albayrak komt niet over als een zielig kwetsbaar vrouwtje, maar eentje die ook volgens eigen zeggen direct en hard kan optreden. Een dergelijke houding kan reacties oproepen die nou eenmaal gekoppeld zijn aan dat soort gedrag. Is dat gedrag fout? Nee. Zijn die reacties fout? Nee. Waar rook is, is vuur en in het geval van Albayrak kunje spreken over een behoorlijke brand. Hoge bomen vangen veel wind en dat is wat er nu gebeurd. De COA waar zij werkte heeft niet echt profijt gehad van haar inzet. Ontevreden werknemers een morrende ondernemingsraad. Volgens boze tongen verdiende zij teveel geld. Tja, dat is nogal zwak en ook nu het teveel verdiende terugvorderen lijkt me een beetje vreemd. Als dat zo is hebben we nog heel wat te vorderen van duur betaalde mislukkelingen. Ga maar achter in de rij staan van onze financiële kopstukken. Natuurlijk verdienen duizenden mensen teveel en ook duizenden krijgen te weinig. Laat ik niet moeilijk doen, ik betaal niks terug. Iedereen dus ook Albayrak heeft haar zwakheden en die komen zo af en toe boven tafel Het blijft een moeder en het blijft een mens, de vraag is of ze niet wat meer mens en moeder had moeten zijn voor haar personeel? Hoe zou dat toch komen dat we iemand kunnen afbreken tot het bot zonder een traan te laten? Ik denk omdat die persoon het er ook wel een beetje over zichzelf heeft afgeroepen. Acterend als een stier in programma’s op televisie verdeelde de meningen over haar. Zou het ook zo zijn dat een vrouw met haar op haar tanden zwaarder wordt aangepakt dan een man? We hebben politici gehad die graag in billen van vrouwen knepen en daar min of meer ongestraft mee wegkwamen. Er is geen wet die zegt dat vrouwen anders behandeld dienen te worden, maar een politica die knijpt in de billen van Wilders kan het voor de rest van haar leven wel vergeten, of zie ik dat verkeerd? Ik hoop dat Albayrak niet zo stom is dat ze de strijd aangaat, want dat werkt alleen maar escalerend. Gewoon even pas op de plaats.

Koop een leuk bungalowtje in Griekenland en geniet er van.

 

Tags: ,
Previous Post

Opium – Werk Ft. DeWizkaz, Alpha B & Mc JaJa (Video)

Next Post

Scoren voor Gezondheid @ RKC WAALWIJK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.