Nou even serieus

Vuurwerk kopen

Het onverwachte kan verbazing opwekken en behoefte naar meer.

Pure kunst is bovenstaand filmpje wel degelijk, maar wel gewoon bedacht. Seokunst is ook bedacht en moet nog groeien, maar niet traditioneel en zonder zakken vol met geld.

Fijn dat u dit gaat lezen. Een veronderstelling die veel sites maken. In werkelijkheid word ik waarschijnlijk al na 30 seconden weer weggeklikt.

Lekker boejuh zult u denken en dat klopt. Het boeit u niet, u bent niet bevattelijk voor priet praat.

Mijn artikelen brengen u echter wel verder. De vraag is alleen waar naar toe?

Deze site is mijn troetelkind geworden mijn strobaal, mijn weg naar www.dajomarkt.nl

Iedereen die een site heeft kent de problemen. Je site is als een winkel in een dorpje in Ankeveen. Leuk, maar niet echt bevredigend.

Hierbij alvast mijn welgemeende excuses voor de bewoners en bezoekers van Ankeveen. Ik ben er zelf opgegroeid en bewaar daar hele goede herinneringen aan, maar daarover later meer.

Als je in staat bent websites op een goede manier hoger in de ranking te krijgen ben je spekkoper, zeg maar rijk.

In dit gat zijn heel wat charlatans gesprongen en bestoken de markt met hun onuitputtelijke beloftes.

Verdien smakken met geld met mijn methode, nee, neem die van mij.

Leun achterover en wordt rijk. Ik weet in ieder geval wel wie er rijk wordt. Niet iedereen dus.

De aanbieders zijn slimme, intelligente en creatieve jongens. Niet slim wat betreft de inhoud, maar wel slimme psychologen die weten op welke manier mensen te triggeren zijn.  Voor een kleine 90 euro bent u een rgg koper en geen spekkoper.

RGG robotgeldgenerator is een soort van cursus die de fijne kneepjes uitlegt van de seo en op welke manier u een aantal zaken kan automatiseren in uw blog.

Ik moet eerlijk zeggen dat de heren in hun videopresentatie erg goed overkomen. Ik zou het pakket gewoon nog een keer willen kopen. zo vertrouwd komen de heren over. Denk niet dat ik cynisch ben, want ik heb niets dan lof  over hun methodiek en hun verkooptechniek. Wat ze vertelden was ook niet moeilijk, maar had wel wat vreemds. Ik heb toen maar een besluit genomen om maar zelf “iets ” te ontwikkelen.

Ik ga zelf proberen een aantal elementen om je website beter te ranken uit te vinden. Makkelijker gezegd dan gedaan zonder ervaring en zeker maar weinig tijd. Eerst maar een domeinnaam www.seokunst.nl   aangemaakt. Nu nog wat steekwoorden, zeg maar zoekwoorden.

seo kunst leverde in google adwords een score van nul zoekopdfrachten op. Een beetje idioot neemt die dus.  Die idioot ben ik, maar ik wil u toch een beetje theorie geven. Als ik de zoekwoorden seo kunst intypte, waren er maar weinig concurrenten. Na wat artikelen en linkjes was ik in no time de winnaar.

En eigenlijk is seo kunst toch een geweldig zoek tail…..???  Ik vind dat www.seokunst.nl een prima domeinnaam is. Wat heb ik hier van geleerd?

Dat het niet moeilijk is om hoog in de ranking te komen met een domeinnaam en zoekwoorden die maar weinig gebruikt worden.

Ik vind dat ik aardig serieus ben geweest en binnenkort volgt het artikel over hoe ik de zoekwoorden ga promoveren.

Top  Rets op kunst

Oh ja vergeet u niet even naar www.dajomarkt.nl te gaan

Previous Post

Stem op Aydan

Next Post

een kadootje voor U

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.